cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ… ALA CART

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ… ALA CART

6 ΗΜΕΡΕΣ – 5 ΒΡΑΔΙΑ

 

Θεσσαλονίκη, Παναγία Σουμελά, Μονή Δοβρά, Νάουσα, Έδεσσα, Σέρρες, Σιδηρόκαστρο, Ρούπελ, Ακριτοχώρι, Λίμνη Κερκίνη, Τρίκαλα, Μετέωρα

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Μέρα: Λάρνακα – Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου θα πάρουμε την πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

2η Μέρα: Βέροια Παναγία Σουμελά Μονή Δοβρά Νάουσα Άγιος Νικόλαος Έδεσσα

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή, στον νομό Ημαθίας. Θα ανέβουμε στο όμορφο θέρετρο Καστανιά, για επίσκεψη στην εκκλησία της Παναγίας Σουμελά με την θαυματουργή εικόνα της Σουμελιώτισσας του Πόντου. Θα θαυμάσουμε πανοραμικά την πρωτεύουσα Ημαθίας, παραδοσιακή Βέροια. Στην συνέχεια, επίσκεψη στην Ιερά Μονή της Παναγίας Δοβρά. Η Μονή είναι αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου και πανηγυρίζει κατά την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής. Θα προσκυνήσουμε την  θαυματουργό εικόνα της Παναγίας Δοβρά, αλλά και του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην εκκλησία που βρίσκεται μέσα στον χώρο της Ιεράς Μονής. Επίσης υπάρχει μέρος από την Αγία κάρα του Ισαποστόλου Κοσμά του Αιτωλού, όπως και ο Σταυρός του Αγίου. Ακολούθως, θα επισκεφθούμε μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας, την Νάουσα. Θα θαυμάσουμε τον ποταμό Αράπιτσα και το μνημείο των Εθνομαρτύρων του 1821.Θα κάνουμε σταθμό για προαιρετικό γεύμα στο Άλσος του Αγίου Νικολάου. Συνεχίζουμε για την όμορφη Έδεσσα με τους περίφημους καταρράκτες. Το απόγευμα, επιστροφή στη Θεσσαλονίκη. Το βράδυ προαιρετική έξοδος στα Λαδάδικα για ούζο και μεζέ. Διανυκτέρευση.

 

3η Μέρα: Σέρρες – Σιδηρόκαστρο – Οχυρό Ρούπελ – Λίμνη Κερκίνη – Θεσσαλονίκη   

Πρόγευμα και θα έχουμε ολοήμερη εκδρομή στην Ανατολική Μακεδονία. Αρχίζουμε με τις Σέρρες, όπου θα κάνουμε ξενάγηση στην όμορφη πόλη. Θα ξεκουραστούμε σε παραδοσιακό καφενείο και θα απολαύσουμε Σερραϊκή μπουγάτσα. Συνεχίζουμε για Σιδηρόκαστρο στα σύνορα με την Βουλγαρία. Θα προχωρήσουμε στο Προμαχώνα και στο οχυρό Ρούπελ γνωστό για την ηρωική αντίσταση των Ελλήνων προς τις Γερμανικές Μεραρχίες. Καταλήγουμε στην λίμνη Κερκίνη με βαρκάδα μέσα στην λίμνη όπου θα θαυμάσουμε αρκετά είδη πουλιών, φλαμίγκος και βουβάλια. Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. Το βράδυ, προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακή μουσική ταβέρνα με φαγητό και χορό στην Νέα Περαία, παραλιακό προάστειο της Θεσσαλονίκης. Θα πάρουμε καραβάκι από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης για την Νέα Περαία και πίσω, αν τελικά πραγματοποιηθεί η έξοδος το βράδυ. Διανυκτέρευση.

 

4η Μέρα: Αικατερίνη – Τέμπη – Λάρισα – Τρίκαλα – Μετέωρα – Θεσσαλονίκη

Πρόγευμα και αναχωρούμε για ολοήμερη εκδρομή στην Θεσσαλία. Καθοδόν, θα περάσουμε έξω από την Αικατερίνη, κάτω από τον Όλυμπο, Λιτόχωρο, Λεπτοκαρυά, Πλαταμώνα, Τέμπη (1 ώρα, 20 λεπτά ταξίδι). Θα θαυμάσουμε τον Πηνειό, το υπέροχο Άλσος των Τεμπών και θα προσκυνήσουμε την θαυματουργή εικόνα της Αγίας Παρασκευής, και θα δούμε το σπήλαιο με το αγίασμα. Συνεχίζουμε για Λάρισα, Τρίκαλα (1 ώρα, 10 λεπτά ταξίδι). Θα θαυμάσουμε την όμορφη πόλη με το ποταμό Ληθαίο φυσικό στολίδι με τα δέκα γεφύρια του. Το φρούριο κτισμένο από τον Ιουστινιανό και το Βυζαντινό ρολόι. Ξεκούραση για καφέ. Συνεχίζουμε για Καλαμπάκα και Μετέωρα (30 λεπτά ταξίδι), όπου θα θαυμάσουμε την Μοναστική πολιτεία. Θα δούμε όλα τα Μοναστήρια πανοραμικά και θα επισκεφθούμε δύο από αυτά. Στην συνέχεια, θα έχουμε προαιρετικό  γεύμα στην Καλαμπάκα. Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη, με ενδιάμεσο σταθμό.

Διανυκτέρευση.

 

5η Μέρα: Θεσσαλονίκη

Πρόγευμα και ελεύθερη μέρα στη διάθεση σας για ψώνια και βόλτες. Περπατήστε στην οδό Εγνατίας, Δραγούμη, Βενιζέλου, Πλατεία Αριστοτέλους, Λαϊκή αγορά της Ερμού, Καρόλου, Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή. Για το μεσημέρι σας προτείνουμε παραδοσιακό γύρο και σουβλάκι στην πλατεία Αριστοτέλους. Μπορείτε να επισκεφτείτε και  τα μεγάλα outlets κοντά στο αεροδρόμιο. Προαιρετικά το βράδυ σας προτείνουμε δείπνο σε μουσική ταβέρνα με τραγούδι και χορό, με μπουζούκι και κιθάρα. Διανυκτέρευση.

 

6η Μέρα: Θεσσαλονίκη – Λάρνακα

Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος μέχρι την ώρα της μεταφοράς μας για το αεροδρόμιο, όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής  μας για Λάρνακα.

ΠΤΗΣΕΙΣ

Πτήσεις:

03/05/2021 Δευτέρα ΟΑ553 Λάρνακα – Θεσσαλονίκη 21:05 – 23:05   

08/05/2021 Σάββατο ΟΑ552 Θεσσαλονίκη – Λάρνακα 18:30 – 20:20

*Οι πτήσεις ενδέχεται να αλλάξουν, με άφιξη την πρώτη μέρα στην Θεσσαλονίκη νωρίτερα

ΤΙΜΕΣ

Τιμές ανά άτομο:

Δίκλινο €569 / Τρίκλινο €529 / Μονόκλινο €699

Παιδί (2-12 ετών) στο ίδιο δωμάτιο με δύο ενήλικες €439

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Αναχώρηση: 03 Μαΐου 2021 (Δευτέρα του Πάσχα)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Θεσσαλονίκη-Λάρνακα,

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

Αποσκευή μέχρι 20 κιλά και χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.

5 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο Α΄κατ. στην Θεσσαλονίκη με πρόγευμα μπουφέ. (EMPERIAL PALACE ή παρόμοιο).

Ακτοπλοϊκό εισιτήριο για βαρκάδα στην λίμνη Κερκίνη.

Μεταφορές, ξεναγήσεις, εκδρομές με κλιματιζόμενο λεωφορείο σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας.

Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.

Έκτακτος Ευρωπαϊκός φόρος στα ξενοδοχεία.


Δεν περιλαμβάνονται:

Φαγητά και ποτά.

Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.

Δικαιώματα εισόδων σε αρχαιολογικούς, σπήλαια, ή άλλους χώρους επισκέψεων, εκτός αυτών που αναφέρονται στα περιλαμβάνονται.

Ασφάλεια ταξιδιού (συστήνουμε ανεπιφύλακτα ασφάλεια που να καλύπτει και ακύρωση του ταξιδιού).

Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Η σειρά εκτέλεσης των διαδρομών μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραλειφθεί οτιδήποτε από το πρόγραμμα.

Σε περίπτωση που τα παιδιά δεν ταξιδεύουν με τους γονείς τους και ταξιδεύουν με συγγενείς ή με τον ένα γονέα μόνο, θα πρέπει να έχουν υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης από τους γονείς. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί να ταξιδέψουν.

OΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Όροι και προϋποθέσεις:

Σε ενδεχόμενη αύξηση στους φόρους αεροδρομίων επιβαρύνεται ο πελάτης.

Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης τους.

Με την κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων δίνετε προκαταβολή 40% της αξίας των  πακέτων και η εξόφληση τους γίνεται μέχρι 30 μέρες πριν την αναχώρηση.

Υπάρχει δυνατότητα ακύρωση των ταξιδιωτικών πακέτων βάσει των όρων και  κανονισμών.

 

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης 

Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού €100 για λειτουργικά έξοδα.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες, σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

 

Εκδηλώστε σας εδω