cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

Μπαλί από €1300

Το Μπαλί είναι απλά ένας από τους πιο τουριστικούς προορισµούς της Ινδονησίας, γνωστό σε όλο τον κόσµο ως ένας επίγειος παράδεισος των Νότιων Θαλασσών γεµάτος ηλιόλουστες αµµουδιές, παραδοσιακά Μπαλινέζικα χωριά, αµέτρητους Ινδονησιακούς Ναούς και εύφορες πεδιάδες µε καταπράσινους ορυζώνες. Με τη θέση του ανάµεσα στον Ισηµερινό και τον Τροπικό του Καρκίνου, οι θερμοκρασίες κυµαίνονται από 20 μέχρι 35 βαθμούς όλο το χρόνο και δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για διακοπές και ξεκούραση.

 

Προτεινόμενες εκδρομές:

 • Ναός Τάνα Λοτ που φωλιάζει στη κορυφή ενός βράχου περιτριγυρισμένο από θάλασσα και χτίστηκε τον 16ο αιώνα από έναν Ινδουιστή Ιερέα. Στο Τάνα Λοτ θα βιώσουμε ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα στον κόσμο, µε τον ήλιο να βυθίζεται στον απέραντο ωκεανό και το Ναό να λούζεται από τα μαγικά χρώματα του λυκόφωτος.

 

 • Αλας Κεντατόν, το δάσος των πιθήκων όπως το αποκαλούν, όπου αποτελεί ένα φυσικό βιότοπο για χιλιάδες πιθήκους και νυχτερίδες φρούτων. Εκεί θα θαυµάσουµε τον αρχαίο Ναό που βρίσκεται μέσα στην καρδιά της ζούγκλας.

 

 • Ναός Μπεσακί (7 ώρες). Ο Ναός Μπεσακί αποτελεί τον μεγαλύτερο Ναό του Μπαλί. Γνωστός και ως Μητρικός Ναός, βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Αγκούνγκ που θεωρείτε το ψηλότερο και ιερότερο σηµείο στο νησί. Στη συνεχεία, θα επισκεφθούµε τη Γκοα Λαβάχ  τη σπηλιά-ναό µε τις εκατοντάδες νυχτερίδες στο Κλουνγκουνγκ, που βρίσκεται στην είσοδο ενός τούνελ και πιστεύεται ότι επικοινωνεί µε το Μπεσακίχ.

 

 • Xοροί Μπαρονγκ και ηφαίστειο Κινταµάνι (8 ώρες). Επίσκεψη στο Μπατουµπουλάν για να παρακολουθήσουμε τους μαγευτικούς χορούς Μπαρόνγκ από εξωτικές Μπαλινέζες χορεύτριες. Οι χοροί αυτοί συμβολίζουν την αιώνια μάχη του καλού µε το κακό. Επίσκεψη στο Γκοα Κατζαχ τον ναό του 11ου αιώνα που είναι σμιλευμένος πάνω σε συμπαγή βράχο. Στη συνέχεια, επίσκεψη στο Πενελοκάν για να απολαύσετε τη μαγευτική θέα του όρους Μπατούρ µε το είδωλό του να καθρεφτίζεται στην λίµνη που βρίσκεται στους πρόποδες του.

Τιμές ανά άτομο από €1300 το άτομο

 

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικό εισιτήριο με QATAR AIRWAYS.
 • Αποσκευή 30 κιλά και μικρή χειραποσκευή 7 κιλά.
 • 5 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο RAMADA ENCORE BALI SEMINYAK 4* σε δίκλινο δωμάτιο με πρόγευμα.
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο.
 • Φόροι αεροδρομίων.
 • Υπηρεσίες τοπικού μας αντιπροσώπου.

Κλίμα: Το κλίμα είναι ξηρό και οι μέρες ηλιόλουστες. Η θερμοκρασία δεν ξεπερνάει σχεδόν ποτέ τους 30-31 βαθμούς. Οι μήνες με τη μεγαλύτερη βροχόπτωση είναι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος

Ταξιδιωτικά έγγραφα: Βίζα για το Μπαλί την παίρνετε κατά την άφιξη σας USD25.00. Τα διαβατήρια σας θα πρέπει να έχουν ισχύ 6 μήνες από την μέρα που ταξιδεύετε.

Γλώσσα: Ινδονησιακή.

Ώρα: To BALI είναι 5 ώρες μπροστά από την Κύπρο τον χειμώνα .

Νόμισμα: Επίσηµο νόµισµα η Ινδονησιακή ρούπια. Όλες οι συναλλαγές γίνονται µε Ευρώ ή µε Αφρικάνικα ∆ολλάρια.

 

Πολιτική Ακύρωσης

 • Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 100 μέρες πριν την αναχώρηση, θα χρεωθεί 100% της συνολικής τιμής.
 • Ακύρωση συμμετοχής μετά τις 100 μέρες μέχρι και 0 μέρες πριν την αναχώρηση, θα χρεωθεί 100% της συνολικής τιμής.
 • Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), θα χρεωθεί το 100% της συνολικής τιμής.

Πτήσεις με  QATAR AIRWAYS:

QR270             LARNACA – DOHA               19:05 – 00:05

QR962             DOHA – DENPASAR             02:35 – 17:30

QR963             DENPASAR – DOHA             19:00 – 00:01

QR265             DOHA – LARNACA                07:15 – 10:50

Μπαλί από €1300

Εκδηλώστε το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ σας τώρα και ένας απο τους ταξιδιωτικούς σύμβουλους, θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα!