cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

3 Ήπειροι – Κρουαζιέρα απο Λεμεσό με Celestyal Crystal για το 2021

Αναχωρήσεις 10,17,24 /03/ 21 

Αν η ιδέα του να εξερευνήσετε τρεις διαφορετικές ηπείρους (Ευρώπη, Ασία και Αφρική) σε μόλις 7 Νύχτες σας ενθουσιάζει, τότε δεν πρέπει να χάσετε αυτή τη μοναδική κρουαζιέρα που συνδυάζει προορισμούς αρχαιολογικού, θρησκευτικού και πολιτισμικού ενδιαφέροντος. Στην Αίγυπτο, οι Πυραμίδες της Γκίζας, με την εντυπωσιακή Νεκρόπολη, τους τάφους των Φαραώ και το Άγαλμα της Σφίγγας, θα ξυπνήσουν τον αρχαιολόγο μέσα σας. Στο Ισραήλ, με βάση μας το λιμάνι της Ασντόντ, θα επισκεφτείτε τους Άγιους Τόπους: τη Βηθλεέμ και την Ιερουσαλήμ, όπου σήμερα συνυπάρχουν τρεις διαφορετικές θρησκείες. Θα περάσουμε επίσης χρόνο στο Κουσάντασι στην Τουρκία, αλλά και στην αρχαία Έφεσο (έναν από τους μεγαλύτερους ανοιχτούς αρχαιολογικούς χώρους στην Ευρώπη). Τέλος, αν είστε λάτρεις της μεσαιωνικής ιστορίας, θα σας ενθουσιάσει η εκδρομή στη Ρόδο όπου θα συνδυάσετε μια επίσκεψη στην αρχαία ακρόπολη της Λίνδου με μια βόλτα στη Μεσαιωνική Πόλη του νησιού.

1η Μέρα: Λεμεσός

Επιβίβαση στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Εxperience από Λεμεσό στις 18.00

 

2η Μέρα: Ρόδος – Αφιξη: 12.00 – Αναχώρηση: 20.00

Το να πλησιάζεις το νησί της Ρόδου από την θάλασσα, είναι από μόνο του μια μοναδική εμπειρία. Η Ακρόπολης της Λίνδου ανεβαίνει σιγά-σιγά από τα ήρεμα νερά στο βουνό, φέρνοντας στο νου τον αρχαίο Κολοσσό που κάποτε κοσμούσε το λιμάνι, και τα μοντέρνα χωριά στην πλαγιά του λόφου κρύβονται στην σκιά του επιβλητικού μεσαιωνικού κάστρου.

 

3η Μέρα: Έφεσος – Αφιξη: 07.00 – Αναχώρηση: 19.30

Φτάνοντας στο λιμάνι του Κουσάντασι, στη Τουρκία, θα αισθανθείτε αμέσως σαν στο σπίτι σας. Ένα τεράστιο σκεπαστό παζάρι απλώνεται μπροστά σας και ο θόρυβος από τα μοντέρνα παραθαλάσσια μπαρ και εστιατόρια ρέει στην ατμόσφαιρα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, χάστε την αίσθηση του χρόνου πηγαίνοντας από καφετέρια σε καφετέρια και εξερευνήσετε τα καταστήματα και τα ιστορικά αξιοθέατα.

 

4η Μέρα: Πειραιάς – Αφιξη: 07.00 – Αναχώρηση: 17.00

Ο Πειραιάς είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου και το κυριότερο σημείο αναχώρησης των κρουαζιερόπλοιων προς τα ελληνικά νησιά.  Ένα κέντρο με έντονη δραστηριότητα που σίγουρα ξυπνάει τις αισθήσεις. Περπατώντας κατά μήκος της θάλασσας, θα βρείτε υπαίθρια καφέ, μπαρ και αμέτρητα εμπορικά καταστήματα, τα οποία προσφέρονται για ψώνια αλλά και για ένα χαλαρό ποτήρι κρασί αν το επιθυμείτε.

 

5η Μέρα: Εν πλω

Μια υπέροχη ευκαιρία για εσάς να απολαύσετε τη φιλοξενία, την άψογη εξυπηρέτηση και την ψυχαγωγία του σκάφους. Αξιοποιήστε το χρόνο, για να γνωρίσετε το πλοίο καθώς ταξιδεύετε από τον Πειραιά προς το λιμάνι της Αλεξάνδρειας. Ψυχαγωγικές και μουσικές παραστάσεις, καλό φαγητό στα εστιατόρια, προγράμματα άσκησης, παιχνίδια, χειροτεχνία, μαθήματα ξένων γλώσσών και διαγωνισμοί – υπάρχει πάντα κάτι να κάνουμε όλοι μαζί. Εάν προτιμάτε να ξεκουραστείτε, αφήστε το Celestyal Εxperience να σας φροντίσει. Ό, τι κι αν κάνετε, μην ξεχάσετε να τελειώσετε τη νύχτα σας στο κατάστρωμα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη μεγαλοπρέπεια ενός έναστρου ουρανού.

 

6η Μέρα: Πορτ Σάιντ, Αίγυπτος – Αφιξη: 6.30 – Αναχώρηση: 22.00

Εκτεινόμενο στην Αιγυπτιακή ακτογραμμή της Μεσογείου το Πορτ Σάιντ είναι η τελευταία στάση μετά την εκδρομή στην Αλεξάνδρεια. Μια βόλτα στην Corniche πριν επιβιβαστείτε ξανά θα σας αποκαλύψει τη ναυτιλιακή κυριαρχία και δύναμη της πόλης. Ενώ τα προξενεία και αρχοντικά του 19ου αιώνα που στολίζουν την είσοδο στην παντοδύναμη διώρυγα του Σουέζ δεν θα σας αφήσουν καμιά επιλογή παρά να σταματήσετε και να θαυμάσετε τον θόρυβο, τη δραστηριότητα και τους ήχους γύρω σας.

 

7η Μέρα: Ασντόντ (Ισραήλ)Αφιξη: 8.00 – Αναχώρηση: 22.00

Στις ηλιόλουστες όχθες της Μεσογείου, το λιμάνι της Ασντόντ είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για το δικό σας “προσκύνημα” στους Ιερούς Τόπους, αλλά και για να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή — εδώ άλλωστε συνυπάρχουν τόσες διαφορετικές κουλτούρες και θρησκείες.

 

8η Μέρα: Λεμεσός

Άφιξη στο λιμάνι της Λεμεσού στις 11.00 

Τιμές κατ’ άτομο από : € 749

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 77771717

Περιλαμβάνονται:

Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας

Πλήρης διατροφή

Απεριόριστης Κατανάλωσης Κλασσικών Ποτών

Δύο δωρεάν εκδρομές στην Αρχαία Έφεσο (KUS-02) και στο  Port Said (PSD-01)

Λιμενικούς φόρους, φιλοδωρήματα  και άλλες υπηρεσίες

Σημειώσεις:

Η διαδρομή μπορεί να αλλάξει.

Άφιξη στα λιμάνια προσέγγισης καιρού επιτρέποντος

 

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης

Επιβεβαίωση κράτησης με προκαταβολή 40% της αξίας του ταξιδιού.

Εξόφληση μέχρι 30 μέρες πριν την αναχώρηση

Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού €50 για λειτουργικά έξοδα.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 31 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 30 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες, σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

3 Ήπειροι – Κρουαζιέρα απο Λεμεσό με Celestyal Crystal για το 2021

Εκδηλώστε το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ σας τώρα και ένας απο τους ταξιδιωτικούς σύμβουλους, θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα!