cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Στο Βελιγράδι (πρωτεύουσα της Σερβίας), που δίκαια χαρακτηρίζεται το Βερολίνο των Βαλκανίων, η ζωή είναι 24 ώρες! Το καλύτερο που μπορεί να κάνει ένας ταξιδιώτης είναι να περπατήσει στους πεζόδρομους του. Στον πεζόδρομο Skadarlija, το πιο γραφικό κομμάτι του ιστορικού κέντρου, παλιά σύχναζαν λογοτέχνες ενώ τώρα υπάρχουν σέρβικα ταβερνάκια και μπαράκια, λουλουδιασμένα μπαλκόνια και αυλές για να απολαύσετε τον καφέ σας. Αυτό που χαρακτηρίζει το Βελιγράδι είναι οι αντιθέσεις του, καθώς βλέπεις σημάδια του μοντέρνου αλλά και της παλιάς εποχής στα κτίρια του, την εναλλακτική ζωή αλλά και την ζωντάνια που αποπνέει. Θα σας κερδίσει αμέσως !

 

1η Μέρα ΠΕΜΠΤΗ: ΛΑΡΝΑΚΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ  

Αναχώρηση από Λάρνακα με απευθείας πτήση της Air Serbia για Βελιγράδι. Άφιξη και  παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας. Άμεση αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στο κέντρο του Βελιγραδίου. Πρόγευμα, παραλαβή των δωματίων και ξεκούραση. Γύρω στο μεσημέρι θα περπατήσουμε για να σας κεράσουμε καφέ και να πάρετε μία πρώτη γεύση από την πόλη του Βελιγραδίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση. Αργά το βράδυ σας προτείνουμε να πάρετε το ποτό σας σε μπαράκι στις όχθες του ποταμού Σάβα ή Δούναβη.

 

2η Μέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ – ΔΕΙΠΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ – ΚΑΖΙΝΟ

Μετά το πρόγευμα θα ξεκινήσουμε την περιδιάβαση της πόλης του Βελιγραδίου. Η ξενάγηση μας ξεκινά απο το περίφημο φρούριο Καλεμεγκτάν γνωστή και ως Ακρόπολη του Βελιγραδίου όπου από εκεί ψηλά θα έχουμε μια πανοραμική θέα της πόλης, αλλά και των ποταμών Σάβα και Δούναβη. Θα δούμε από μακριά τον Πύργο Νεπόισα, τόπος όπου μαρτύρησε ο Ρήγας Φεραίος. Ακολούθως, θα περπατήσουμε προς την Μητρόπολη του Βελιγραδίου περνώντας απο το τέρμα της οδού Κνέζ Μιχαήλοβα και βλέποντας ορισμένα από τα παλιά κτήρια χαρακτηριστικής αρχιτεκτονικής. Θα συνεχίσουμε προς το νέο Βελιγράδι αφού περάσουμε τη γέφυρα Μπράνκο στον ποταμό Σάβα που χωρίζει το παλιό με το νέο Βελιγράδι. Θα δούμε το μοντέρνο Βελιγράδι και θα επιστρέψουμε περνώντας απο την νέα γέφυρα Άντα για να περάσουμε από ένα από τα πολλά γνωστά πάρκα του Βελιγραδίου, το Τόπσιντερ. Θα προχωρήσουμε προς τις αριστοκρατικές περιοχές του Βελιγραδίου για να επισκεφτούμε την τεράστια σε μέγεθος εκκλησία της Ορθοδοξίας τον Ναό του Αγίου Σάββα. Μια απο τις μεγαλύτερες Ορθόδοξες εκκλησίες στον κόσμο, εξωτερικά τελειωμένη όμως εσωτερικά χρειάζεται ακόμα αρκετά μέχρι να είναι έτοιμη. Θα περάσουμε απο τη γνωστή πλατεία Σλάβια, που μοιάζει με την Ομονοίας στην Αθήνα, θα δούμε τα βομβαρδισμένα κτήρια απο τον τελευταίο πόλεμο, το κτήριο της Κυβέρνησης, τη Βουλή, το Δημαρχείο και την Πλατεία της Δημοκρατίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ, θα πάμε σε Ελληνική ταβέρνα στο Ζέμουν για δείπνο με Ελληνική μουσική. Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε το μεγαλύτερο καζίνο της πόλης για να δοκιμάσετε την τύχη σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η Μέρα Σάββατο: ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΧΟΠΟΒΟ – ΣΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΤΣΙ – ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ – ΔΟΚΙΜΗ ΚΡΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΙΟΥ – ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΚΑΝΤΑΡΛΙΑ

Πρόγευμα και θα αναχωρήσουμε για μια ολοήμερη εκδρομή στη Βόρεια Σερβία τη περιοχή της Βοιβοντίνας. Θα περάσουμε απο την απέραντη πεδιάδα της Βοιβοντίνας για να επισκεφτούμε πρώτα το μοναστήρι Χόποβο, ένα απο τα πολλά μοναστήρια της περιοχής Φρούσκα Γκόρα. Θα συνεχίσουμε για την πανέμορφη κωμόπολη του Σρέμσκι Κάρλοβτσι με πανέμορφο κέντρο, με κτήρια πλούσιας αρχιτεκτονικής όπως το παλιό πατριαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το πρώτο Σέρβικο Γυμνάσιο, την Θεολογική σχολή και άλλα κτήρια. Ακολουθεί επίσκεψη σε τοπικό οινοποιείο για να δοκιμάσουμε κρασιά και μέλι. Θα προχωρήσουμε προς την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας, το Νόβι Σαντ, αφού πρώτα σταματήσουμε στο φρούριο Πετραβαραντίν που βρίσκεται στις όχθες του Δούναβη. Μετά θα επισκεφτούμε την πόλη του Νόβι Σαντ όπου θα περπατήσουμε να δούμε τα πολλά όμορφα κτήρια στο κέντρο της πόλης, την καθολική εκκλησία της Παναγίας, το Δημαρχείο της πόλης. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό (προαιρετικό) σε εστιατόριο κοντά στην όχθη του Δούναβη και επιστροφή στο Βελιγράδι. Το βράδυ δείπνο σε παραδοσιακό εστιατόριο στην περιοχή Σκαντάρλια με μουσική. Η μποέμικη περιοχή του Βελιγραδίου, Σκαντάρλια είναι η πιο γνωστή στο Βελιγράδι περιοχή εστιατορίων που με τις πανέμορφες μελωδίες μας θυμίζουν άλλες εποχές. Διανυκτέρευση.

 

4η Μέρα Κυριακή: ΑΒΑΛΑ – ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Το πρωινό ελεύθερο μέχρι τις 12:00 όπου θα αφήσουμε τα δωμάτια. Στις 13:00 θα τοποθετήσουμε τις αποσκευές στο λεωφορείο και θα πάμε σε εστιατόριο με οβελίες στο πιο όμορφο πάρκο του Βελιγραδίου το Τόπσιντερ για γεύμα (προαιρετικό). Ακολούθως, θα επισκεφτούμε το βουνό Άβαλα στα προάστια της πόλης σε απόσταση μόνο 20 χιλιόμετρα από το κέντρο για να δούμε την πανέμορφη φύση. Θα επισκεφτούμε το μνημείο του άγνωστου Ήρωα και θα ανέβουμε με ασανσέρ στο πιο ψηλό κτήριο των Βαλκανίων, τον πύργο Άβαλα για να δούμε την πόλη πανοραμικά. Επιστροφή στο Βελιγράδι γύρω στις 17:00 όπου θα πάμε στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα των Βαλκανίων το Usce Shopping Centre μέχρι τις 21:00 όπου και θα αναχωρήσουμε για αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής. Άφιξη τα ξημερώματα της επομένης μέρας.

 

Σημείωση: το πιο πάνω πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί για τους μήνες Ιανουάριο-Μάρτιο για ομάδες το λιγότερο 20 ατόμων.

Περισσότερες πληροφορίες για ομάδες: COOP TRAVEL 77771717

 Τιμές ανά άτομο:

Δίκλινο/Τρίκλινο €495 / Μονόκλινο €560 / Παιδί €375

*Η τιμή παιδιού ισχύει όταν το παιδί μοιράζεται το δωμάτιο με 2 ενήλικες

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Βελιγράδι-Λάρνακα με Air Serbia.

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

Αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μικρή χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.

Early check in και επιπλέον πρόγευμα κατά την πολύ πρωινή άφιξη.

3 διανυκτερεύσεις σε 4* κεντρικό ξενοδοχείο στο Βελιγράδι με πρόγευμα.

Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Κέρασμα καφέ στο κέντρο της πόλης.

Δοκιμή κρασιών και μελιού στο Σρέμσκι Κάρλοβτσι.

1 δείπνο στο ξενοδοχείο.

1 δείπνο στη Σκαντάρλια με μουσική.

1 δείπνο στην Ελληνική ταβέρνα.

Είσοδος στον πύργο Άβαλα.

Ελληνόφωνος ξεναγός / συνοδός του τοπικού μας γραφείου συνέχεια μαζί σας.

Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας και του γραφείου μας στη Σερβία.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.

Ποτά στα φαγητά.

Ασφάλεια ταξιδιού.

Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Σημειώσεις:

Σε ενδεχόμενη αύξηση στους φόρους αεροδρομίων επιβαρύνεται ο πελάτης.
Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στη σειρά του προγράμματος αλλά με παροχή όλων των υπηρεσιών.

Όροι και προϋποθέσεις:

Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης τους.
Με την κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων δίνετε προκαταβολή 30% της αξίας των πακέτων και η εξόφληση τους γίνεται 10 μέρες πριν την αναχώρηση.
Υπάρχει δυνατότητα ακύρωση των ταξιδιωτικών πακέτων βάσει των όρων και κανονισμών.

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης

Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού €100 για λειτουργικά έξοδα.
Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.
Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.
Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.
Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.
Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες, σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

Απευθείας πτήσεις με AIR SERBIA:

Αναχώρηση   13/02/2020 Πέμπτη JU507 Λάρνακα – Βελιγράδι 04:05 – 05:45

Επιστροφή      16/02/2020 Κυριακή  JU506 Βελιγράδι – Λάρνακα 23:55 – 03:20 (Δευτέρα)

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Εκδηλώστε το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ σας τώρα και ένας απο τους ταξιδιωτικούς σύμβουλους, θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα!

*(Παρακαλώ όπως ,στην συμπλήρωση του πιο κάτω έντυπου να μας αναγράφετε τηλέφωνο επικοινωνίας και το ταξίδι για το οποίο ενδιαφέρεστε.)