cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

Elementor #11553

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 06/08, 13/08, 20/08

 

5 ΜΕΡΕΣ

Tιμές

Δίκλινο/Τρίκλινο €580 / Μονόκλινο €700 / Παιδί €395

Πρόγραμμα

1η Μέρα: Λάρνακα – Βελιγράδι  

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Βελιγράδι. Άφιξη, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας, μεταφορά στο ξενοδοχείο και άμεση παραλαβή των δωματίων. Πρόγευμα και ξεκούραση. Σας προτείνουμε το απόγευμα να περπατήσετε μέχρι την κεντρική πλατεία και τον πεζόδρομο Κνεζ Μιχαήλοβα που είναι ο πιο εμπορικός δρόμος με μαγαζιά και καφετέριες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση. Αργά το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε το ποτό σας σε ένα από τα μπαράκια στην περιοχή Στραχίνιτσα Μπάνια.

 

2η Μέρα: Άντα Τσιγκάλια – Ξενάγηση και Περιδιάβαση Βελιγραδίου

Πρόγευμα και θα επισκεφτούμε με τραινάκι το απέραντο πάρκο Άντα Τσιγκάνλια, περιοχή όπου οι Σέρβοι απολαμβάνουν τους καλοκαιρινούς μήνες το μπάνιο τους.  Τελειώνοντας, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας (προαιρετικό). Συνεχίζουμε για το ιστορικό κέντρο του Βελιγραδίου όπου θα δούμε την κεντρική πλακόστρωτη εμπορική οδό Κνέζ Μιχαήλοβα, την πλατεία Δημοκρατίας και το σιντριβάνι. Θα θαυμάσουμε παλιά κτήρια, πανεπιστημιακές σχολές και την Μητρόπολη του Βελιγραδίου. Θα επιβιβαστούμε σε τρενάκι για να δούμε το φρούριο / πάρκο Καλεμεγκτάν και να απολαύσουμε την φανταστική θέα των ποταμών Σάβα και Δουναβη, το πολεμικό νησί, το Νέο Βελιγράδι και τον πύργο Νεπόισα όπου μαρτύρησε από τους Τούρκους ο Ρήγας Φεραίος και το άγαλμα του νικητή. Συνεχίζουμε την πανοραμική ξενάγηση μας στο Νέο Βελιγράδι όπου θα δούμε τη γέφυρα Άντα Τσιγκάνλια, το πάρκο Τόπσιντερ και την αριστοκρατική περιοχή του Βελιγραδίου Ντέτινιε, την ημιτελή Εκκλησία του Αγίου Σάββα που όταν τελειώσει θα είναι η μεγαλύτερη Εκκλησία της Ορθοδοξίας. Θα δούμε τα καταστρεμμένα κτήρια αποτέλεσμα των βομβαρδισμών της πόλης στον πόλεμο του 1999, τα κτήρια της Βουλής, της Κυβέρνησης και το Δημαρχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε για δείπνο να επισκεφθείτε την γνωστή Μποέμικη περιοχή του Βελιγραδίου την Σκαντάρλια, περιοχή που θυμίζει Πλάκα της Αθήνας με τις ρομαντικές μουσικές να εντυπωσιάζουν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

3η Μέρα: Βελιγράδι – Μοναστήρι Κρούσεντολ – Σρέμσκι Κάρλοβτσι – Νόβι Σάντ – Βελιγράδι (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)

Πρόγευμα και σας προτείνουμε μια ολοήμερη εκδρομή στη Βόρεια Σερβία διαμέσου της πεδιάδας της Πανονίας, την περιοχή Βοιβοντίνα. Πρώτος σταθμός το Μοναστήρι Κρούσεντολ, ένα από τα πολλά μοναστήρια της Φρούσκα Γκόρα. Θα συνεχίσουμε για την πανέμορφη κωμόπολη του Σρέμσκι Κάρλοβτσι όπου θα δούμε κτήρια με πλούσια αρχιτεκτονική όπως το παλιό πατριαρχείο, την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το πρώτο Σέρβικο Γυμνάσιο, την Θεολογική σχολή και άλλα. Ακολουθεί επίσκεψη σε τοπικό οινοποιείο για να δοκιμάσουμε κρασιά και μέλι. Επόμενος προορισμός, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας το Νόβι Σαντ. Στη διαδρομή μας θα σταματήσουμε στο φρούριο Πετραβαραντίν που βρίσκεται στις όχθες του Δούναβη. Στο Νόβι Σαντ θα δούμε το κέντρο της πόλης, την Καθολική Εκκλησία της Παναγίας και το Δημαρχείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

4η Μέρα: Βουνό Άβαλα – Μίνι Κρουαζιέρα –  Πολυκατάστημα

Πρόγευμα και πρωινό ελεύθερο. Γύρω στο μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για να επισκεφτούμε το βουνό Άβαλα, όπου θα δούμε το μνημείο του Αγνώστου Ήρωα και θα θαυμάσουμε το Βελιγράδι από τον ομώνυμο Πύργο. Συνεχίζουμε με μια μίνι κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάβα και Δούναβη. Τέλος, θα επισκεφτούμε ένα πολυκατάστημα όπου θα έχετε χρόνο για ψώνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

5η Μέρα: Βελιγράδι – Λάρνακα

Τελευταία μέρα ελεύθερη για ψώνια και βόλτες. Μεταφορά στο αεροδρόμιο γύρω στις 21:00 για την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στην Λάρνακα τα ξημερώματα της επομένης μέρας.

Πτήσεις

Πτήσεις με AIR SERBIA:

JU887 Λάρνακα – Βελιγράδι 04:05 – 05:45

JU886 Βελιγράδι – Λάρνακα 23:55 – 03:20 (άφιξη την επόμενη μέρα)

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Βελιγράδι-Λάρνακα.
 • Φόροι αεροδρομίων.
 • Μια αποσκευή 23 κιλά και μια χειραποσκευή 8 κιλά (55x40x20).
 • 4 βράδια διαμονή στο Βελιγράδι σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Μίνι κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάββα και Δούναβη.
 • Είσοδος στο Άβαλα.
 • Τρενάκι, στην περιοχή Άντα Τσιγκάνλια και στο φρούριο Καλεμεκτάν.
 • Ελληνόφωνος ξεναγός / συνοδός του τοπικού μας γραφείου.
 • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας και του γραφείου μας στη Σερβία.

Δεν περιλαμβάνονται

 • Ποτά κατά τα γεύματα.
 • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
 • Φαγητό και ποτό στην πτήση.
 • Ασφάλεια ταξιδιού.
 • Δικαιώματα εισόδων εκτός αυτών που αναφέρονται πιο πάνω.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο. 

Σημειώσεις

Ελάχιστος αριθμός συμμετοχής 16 ατόμων για να πραγματοποιηθεί η προαιρετική εκδρομή. Κρατήσεις στην συνοδό σας στην Σερβία.Κόστος: €30 ο κάθε ενήλικας / €15 το κάθε παιδί 2-12

 

Σημειώσεις

Our Agents

Take a Closer Look