cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 6 Μέρες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΣΥΔΥ & ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

(Προσφέρουμε 10% έκπτωση στις πιο κάτω τιμές για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι 10 Ιουλίου 2020)

Αναχωρήσεις : 26/7, 02/8, 09/8, 16/08, 23/8

 

1η Μέρα: Λάρνακα – Θεσσαλονίκη – Σαντάνσκι

Αναχώρηση από το Αεροδρόμιο Λάρνακας, για την όμορφη Θεσσαλονίκη. Άφιξη στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για τa Ελληνοβουργαρικά σύνορα. Διαμέσου μιας καταπράσινης διαδρομής φτάνουμε στο Σαντάνσκι, η οποία φημίζετε για τα θερμά Ιαματικά λουτρά. Η σημερινή πόλη, κατέχει τη θέση μιας Θρακικής πόλης του λαού των Μεδέκων αποικίας των Ρωμαίων, από τον οποίο καταγόταν ο θρυλικός Σπάρτακος. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και  δείπνο.

 

2η Μέρα: Σαντάνσκι – Μονή Ρίλας – Φιλιππούπολη

Μετά το πρόγευμα, αναχωρούμε για το ιστορικό Μοναστήρι της Ρίλα, στους πρόποδες του ομώνυμου βουνού. Το Μοναστήρι αυτό, θεωρείται σήμερα ως το παλαιότερο και μεγαλύτερο της Βουλγαρίας. Η εξωτερική του όψη μοιάζει σαν φρούριο. Το μοναστήρι ανακηρύχτηκε από την Ουνέσκο παγκόσμια εθνική και πολιτισμική κληρονομιά. Στη συνέχεια, θα πάρουμε  το δρόμο για την Φιλιππούπολη. Κάνουμε στάση στο Μπόροβετς ορεινό θέρετρο, με σύγχρονα ξενοδοχεία και πίστες του σκι. Φτάνουμε στη Φιλιππούπολη, που είναι η δεύτερη πιο μεγάλη πόλη της Βουλγαρίας, με αρχαιολογικά ευρήματα και είναι  κτισμένη στις όχθες του ποταμού Έβρου, ανάμεσα σε επτά λόφους. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση και δείπνο.

 

3η Μέρα: Φιλιππούπολη – Σόφια

Μετά το πρόγευμα, θα έχουμε μια γνωριμία με την πρωτεύουσα της Θράκης την Φιλιππούπολη, που ίδρυσε ο Φίλιππος Β΄. Θα επισκεφτούμε τη παλιά πόλη. Θα επισκεφτούμε το ιστορικό μουσείο της πόλης, την εκκλησία των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, το Ρωμαϊκό αμφιθέατρο, πύργο του Ρολογιού και το Ιμαρέτ τζαμί. Μετά, πάμε για το θαυμάσιο μοναστήρι του Μπάνσκοβο και είναι από τα πιο αξιόλογα κτήρια της Βουλγαρίας. Προαιρετικό γεύμα και αναχωρούμε για τη Σόφια, πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Άνθισε κυρίως, στα ρωμαϊκά και πρωτοχριστιανικά χρόνια.  Το απόγευμα μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και θα απολαύσουμε το δείπνο.

 

4η Μέρα: Σόφια

Μετά το πρόγευμα, όλη η μέρα θα είναι αφιερωμένη στη Σόφια. Θα δούμε την ιστορική πόλη, τον καθεδρικό Ναό Αλέξ. Νέβσκι, που έχει χωρητικότητα 5000 άτομα και είναι γνωστός για τις δώδεκα τεράστιες καμπάνες. Επίσης, θα δούμε την εκκλησία της Αγίας Κυριακής, τη Ρώσικη Εκκλησία, τη Ροτόντα του Αγ. Γεωργίου, το Μέγαρο Πολιτισμού, το πανεπιστήμιο που χρονολογείται στο 1934, την εθνική πινακοθήκη, το εθνικό μουσείο και την σκεπαστή αγορά της που χρονολογείται στο 1911. Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε το βουνό Βιτόσα, το οποίο είναι καταπράσινο το καλοκαίρι και χιονισμένο το χειμώνα. Στους πρόποδες του βουνού, στην περιοχή Νραγαλέβστι βρίσκεται και το ομώνυμο μοναστήρι της περιοχής, που είναι το αρχαιότερο γυναικείο μοναστήρι στη Βουλγαρία. Επιστέφουμε στην Σόφια. Το βράδυ, φολκλορική βραδιά με  δείπνο.

 

5η Μέρα: Σόφια – Σέρρες – Θεσσαλονίκη

Πρόγευμα. Αφήνουμε τη Σόφια με τις καλύτερες εντυπώσεις και μέσω των Σερρών φτάνουμε στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Θα έχουμε μια ξενάγηση στην παλαιά πόλη (κάστρα), προσκύνημα στον Άγιο Δημήτριο και θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο με παραδοσιακούς μεζέδες στα Λαδάδικα.

 

6η Μέρα: Θεσσαλονίκη – Λάρνακα

Πρόγευμα και ελεύθερο πρωινό για ψώνια στη φθηνή αγορά της Θεσσαλονίκης. Το μεσημέρι αναχώρηση για το αεροδρόμιο και επιστροφή στην Κύπρο.                   

Τιμές κατ’ άτομο 

Δίκλινο €665 / Μονόκλινο €765 / Παιδί 2-12 χρ. €500 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Θεσσαλονίκη-Λάρνακα.

Φόροι αεροδρομίων.

Μεταφορές και εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο.

1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο Α΄ Κατ. στη Θεσσαλονίκη με ημιδιατροφή.

4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο Α’ Κατ. στην Βουλγαρία με ημιδιατροφή.

Φολκλορική βραδιά με δείπνο.

Ελληνόφωνος ξεναγός.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Η είσοδος στους Αρχαιολογικούς χώρους, Μουσεία, Μνημεία κλπ.

Ποτά στα φαγητά.

Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 

Πτήσεις με Blue Air:

ΟΒ5163  Λάρνακα – Θεσσαλονίκη  12:45 – 14:45   

ΟΒ5164  Θεσσαλονίκη – Λάρνακα  15:30 – 17.30

Όροι και προϋποθέσεις:

 

Σε ενδεχόμενη αύξηση στους φόρους αεροδρομίων επιβαρύνεται ο πελάτης.

Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης τους.

Με την κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων δίνετε προκαταβολή 40% της αξίας των  πακέτων και η εξόφληση τους γίνεται μέχρι 30 μέρες πριν την αναχώρηση.

Υπάρχει δυνατότητα ακύρωση των ταξιδιωτικών πακέτων βάσει των όρων και  κανονισμών.

 

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης
 

Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού     €100 για λειτουργικά έξοδα.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες, σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

Εκδηλώστε το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ σας τώρα και ένας απο τους ταξιδιωτικούς σύμβουλους, θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα!

*(Παρακαλώ όπως ,στην συμπλήρωση του πιο κάτω έντυπου να μας αναγράφετε τηλέφωνο επικοινωνίας και το ταξίδι για το οποίο ενδιαφέρεστε.)

ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 6 Μέρες