cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

ΙΑΠΩΝΙΑ «Η χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου»


* Τελικές τιμές πακέτου , χωρίς επιπρόσθετη έκπωση.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:  17/7,  12/8

ΟΣΑΚΑ-ΝΑΡΑ-ΚΙΟΤΟ-ΧΑΚΟΝΕ-ΦΟΥΤΖΙ-ΛΙΜΝΗ ΑΣΙ-ΚΑΜΑΚΟΥΡΑ-ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ-ΤΟΚΥΟ

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΟΣΑΚΑ

Αναχώρηση από τη Λάρνακα μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Οσάκα, μία από τις σημαντικότερες πόλεις της Ιαπωνίας με υπέροχη αρχιτεκτονική. Διανυκτέρευση στο αεροπλάνο.  

 

2η μέρα: ΟΣΑΚΑ

Άφιξη,  παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Με σχεδόν εννέα εκατομμύρια κατοίκους και οικονομία που ξεπερνά εκείνες του Χονγκ Κονγκ και της Ταϊλάνδης, η Οσάκα έχει σίγουρα μεγάλη δυναμική. Αυτή η επιβλητική, κομψή πόλη αποτελεί εμπορικό κόμβο και διαθέτει εξαιρετικά εστιατόρια και νυχτερινή ζωή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: ΟΣΑΚΑ-ΝΑΡΑ-ΟΣΑΚΑ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε μία από τις παλαιότερες πόλεις της Ιαπωνίας τη  Νάρα, η οποία φιλοξενεί το μεγαλύτερο μπρούτζινο άγαλμα του Βούδα στον κόσμο με ύψος 16 μέτρα και βάρος 550 τόνους.  Σύμβολο ειρήνης τα χίλια και τόσα εξημερωμένα ελάφια που  κυκλοφορούν  ελεύθερα στο Πάρκο της πόλης και γύρω από τον Ναό Τοντάι-τζι που θα επισκεφθούμε. Σύμφωνα με το μύθο, τα ελάφια έγιναν οι αγγελιοφόροι των θεών όταν ένας από αυτούς εμφανίστηκε πάνω σε ένα λευκό ελάφι για να προστατέψει την πόλη. Επιστροφή στην Οσάκα. Μετά το γεύμα ακολουθεί ξενάγηση της πόλης.  Μεταξύ άλλων θα δούμε το φημισμένο κάστρο με εκθέματα από τη ζωή των Σαμουράι και τις πολεμικές τους στολές. Εδώ βρίσκεται επίσης και ένα από τα περίφημα πάρκα κερασιών. Στη  συνέχεια θα μεταφερθούμε στην εμπορική περιοχή Σανσαιμπάσι, σήμα κατατεθέν της πόλης, με τα εκατοντάδες καταστήματα και εστιατόρια (street food).  Επόμενη στάση, ο θεαματικός ουρανοξύστης Umeda Sky. Η ανάβαση στο κτίριο είναι μοναδική εμπειρία και η θέα  από τον τελευταίο όροφο  κόβει την ανάσα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: ΟΣΑΚΑ-ΚΙΟΤΟ

Πρόγευμα και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Κιότο. Ένα ταξίδι στο Κιότο ισοδυναμεί με μια περιήγηση σε 11 αιώνες Ιαπωνικής ιστορίας. Εδώ γεννήθηκαν  οι παραδόσεις, η θρησκεία, η αισθητική, η τέχνη. Το ολάνθιστο Κιότο των κερασιών και των εκλεπτυσμένων κήπων διατηρεί αναλλοίωτο το χρώμα του και την αυθεντικότητα του, αρνούμενο να συμβιβαστεί με το μέλλον. Εδώ οι Γκέισες, τα κιμονό, οι Σαμουράι και οι Σούμο δεν ανήκουν στο παρελθόν. Πρώτη μας στάση η γραφική περιοχή Arashiyama, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων το δάσος από bamboo, ένα πραγματικά εκπληκτικό μέρος για να απολαύσει κανείς την ομορφιά της φύσης με το ύψος των φυτών να φτάνει τα 40 μέτρα και την γραφική γέφυρα Togetsu-kyo. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και συνεχίζουμε με το ανυπέρβλητο Χρυσό Περίπτερο (Kinkakuji-Temple) που είναι καλυμμένο εξ ολοκλήρου από φύλλα χρυσού. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Ναό Ryoanji, με τον πιο διάσημο Ζεν κήπο στην Ιαπωνία. Ακολούθως θα επισκεφτούμε την συνοικία των γκεϊσών Γκιόν, όπου θα περπατήσουμε στο παλαιότερο κομμάτι της πόλης με τα διάσημα τεϊοποτεία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Κιότο και διανυκτέρευση.

 

5η μέρα: ΚΙΟΤΟ

Μετά το πρόγευμα  θα επισκεφθούμε τον ναό Φουσίμι Ινάρι  που είναι γνωστός για τα χιλιάδες τορίι (παραδοσιακές πύλες που συναντάμε στις εισόδους των Σιντοϊστικών ναών), ο οποίος βρίσκεται στο ιερό βουνό Ινάρι-σαν στο Φουσίμι και είναι ο κεντρικός ναός ανάμεσα σε περίπου 40.000 ναούς στην Ιαπωνία που είναι αφιερωμένοι στη θεότητα του ρυζιού, Ινάρι και πιστεύεται ότι χτίστηκε το 711. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε ένα ζυθοποιείο σάκε για να παρακολουθήσουμε πως φτιάχνετε το παραδοσιακό αυτό ποτό που γίνεται από ρύζι. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και συνεχίζουμε με τον εντυπωσιακό ναό Κιγιομίτζου. Θα ανεβούμε το μικρό λόφο που θα μας φέρει στο ναό με το άγαλμα της Θεάς του Ελέους Κανόν με τα 11 κεφάλια. Η περιοχή Σανεντζάκα και Νινεντζάκα σας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο με την όμορφη παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα παραδοσιακά μικρά μαγαζάκια. Τελειώνουμε την ξενάγηση μας με μια επίσκεψη στο κέντρο χειροτεχνίας του Κιότο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

6η μέρα: ΚΙΟΤΟ-ΧΑΚΟΝΕ (ΟΡΟΣ ΦΟΥΤΖΙ)

Πρόγευμα. Η σημερινή μέρα θα είναι συναρπαστική.  Πριν αναχωρήσουμε θα στείλουμε τις αποσκευές στο Τόκυο και θα έχετε μαζί σας μόνο μια μικρή τσάντα (handbag). Θα αναχωρήσουμε με το τρένο-βολίδα για το δημοφιλές θέρετρο Χακόνε όπου θα απολαύσουμε τον όγκο και το μεγαλείο του χιονοσκέπαστου Φούτζι. Θα πάρουμε το τελεφερίκ για μία πανοραμική θέα της Ηφαιστειακής κοιλάδας Ογουακουντάνι,  περιοχή με έντονη γεωθερμική δραστηριότητα και η μέρα μας θα κλείσει με ένα ονειρικό τρόπο. Θα επιβιβαστούμε σε ένα από τα «πειρατικά πλοία» για να απολαύσουμε μια μικρή κρουαζιέρα στη γραφική και καταγάλανη λίμνη Άσι, που φημίζεται για τη θέα που προσφέρει στο όρος Φούτζι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα έχουμε  δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

7η μέρα ΧΑΚΟΝΕ-ΚΑΜΑΚΟΥΡΑ-ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ-ΤΟΚΥΟ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το Τόκυο. Καθοδόν θα επισκεφθούμε τη πανέμορφη μεσαιωνική πόλη Καμακούρα. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον ναό του Μεγάλου Βούδα με το υπαίθριο μπρούντζινο άγαλμα  ύψους 13 μέτρων και τα χιλιάδες αφιερωματικά φαναράκια. Θα τελειώσουμε με μια βόλτα τον γραφικό πεζόδρομο Κομάτσι-ντόρι με τα ξύλινα σπιτάκια, τα γραφικά καταστήματα και τα παραδοσιακά εστιατόρια. Συνεχίζουμε για την Γιοκοχάμα, το πρώην ψαροχώρι που έγινε λιμάνι και μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ιαπωνίας. Θα επισκεφθούμε τη περίφημη China town, τη μεγαλύτερη στην Ιαπωνία και το πάρκο Γιαμασίτα – διάσημο για τη θέα στο λιμάνι της πόλης περπατώντας κατά μήκος της προκυμαίας. Τελευταία αφήνουμε την περιοχή Mινάτο Μιράι που σφύζει από ζωή και βρίσκεται δίπλα από το λιμάνι με τους ουρανοξύστες, τα πολλά εστιατόρια και καταστήματα. Άφιξη στο Τόκυο και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτεύρεση.

 

8η Μέρα: ΤΟΚΥΟ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Μετά το πρόγευμα θα ξεκινήσει η ολοήμερη ξενάγηση μας στη λαμπερή πρωτεύουσα της «Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου». Μεταξύ άλλων θα δούμε την παραδοσιακή συνοικία  Ασακούσα όπου βρίσκεται ο Βουδιστικός ναός Senso-ji – ο αρχαιότερος που υπάρχει στο Τόκυο και από τους πιο σημαντικούς, τον πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο Νακαμίσε με τα πολλά γραφικά καταστήματα παραδοσιακής Ιαπωνικής χειροτεχνίας και τα υπαίθρια μικρά εστιατόρια να σας προκαλούν να γευτείτε τις τοπικές λιχουδιές καθώς και το Αυτοκρατορικό Παλάτι, επίσημη κατοικία του Ιάπωνα Αυτοκράτορα. Μετά το γεύμα σε τοπικό εστιατόριο θα συνεχίσουμε τη περιήγηση μας στην μεγαλύτερη διασταύρωση στον κόσμο την Σιμπούγια, που είναι ίσως το πιο προβεβλημένο αξιοθέατο του Τόκυο σε ταινίες και όχι μόνο. Η περιοχή σφύζει από ζωή και είναι γεμάτη με μοντέρνα καταστήματα, εστιατόρια καθώς και κέντρα διασκέδασης & αναψυχής. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε πανοραμική θέα της πόλης από το παρατηρητήριο του κτιρίου Tokyo Metropolitan Government Building Observation. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

9η μέρα: ΤΟΚΥΟ

Πρόγευμα και η μέρα ελεύθερη στη διάθεση σας για να την αξιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε. Εμείς σας προτείνουμε  να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά μουσεία της πόλης, ή αν επιθυμείτε μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα με μια επίσκεψη στο πάρκο Ουένο, μια όαση πρασίνου στην καρδιά του Τόκυο, με ζωολογικό κήπο, μουσεία, ναούς, λίμνη, παραδοσιακές αγορές καθώς και τοπικές σπεσιαλιτέ. Κυριολεκτικά εκπληκτικό. Το βράδυ σας προτείνουμε μια βόλτα στον περίφημο και υπέρλαμπρο δρόμο Καμπουκίτσο, ή αλλιώς το «red light district” του Τόκυο. Διανυκτέρευση.

 

10η-11η μέρα: ΤΟΚΥΟ-ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΛΑΡΝΑΚΑ

Μετά το πρόγευμα έχετε ακόμη λίγες ώρες στη διάθεση σας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την περιοχή της Γκίνζα με τα πιο πολυτελή καταστήματα μόδας και τεχνολογίας σε ολόκληρη την Ιαπωνία.  Το απόγευμα αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Τόκυο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στη Λάρνακα το πρωί της 11η μέρας ενθουσιασμένοι από την εκπληκτική και μοναδική αυτή χώρα.

Τελικές τιμές ανά άτομο:

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΙΠΛΟ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΙ
17/7 €3.495 €4.145 €3.355
12/8 €3.645 €4.295 €3.455

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα –Ντουμπάι –Οσάκα & Τόκυο-Ντουμπάι-Λάρνακα.

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

Εισιτήριο με το τρένο «βολίδα» Κιότο-Χακόνε

Διαμονή για 8 βράδια σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4 αστέρων.

Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

Πέντε (5) γεύματα ή δείπνα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Μεταφορές, μετακινήσεις, εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Τοπικοί αγγλόφωνοι ξεναγοί

Δικαιώματα εισόδων στους χώρους των επισκέψεων.

Έμπειρος Ελληνόφωνος αρχηγός/συνοδός,

Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.

Ποτά στα φαγητά.

Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.

Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 Την 6η μέρα για το ταξίδι σας με το τρένο από το Κιότο στο Χακόνε θα πρέπει να έχετε μαζί σας μόνο μια μικρή τσάντα με τα απαραίτητα. Οι αποσκευές σας θα σταλούν απευθείας στο Τόκυο όπου και θα τις παραλάβετε την 7η μέρα κατά την άφιξη σας στο ξενοδοχείο.

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης:

Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση ποσού 50 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:  17/7,  12/8

 Με πτήσεις της EMIRATES

Λάρνακα – Ντουμπάι          EK110           20:05 – 01:10+1

Ντουμπάι – Οσάκα               EK316           03:40 – 17:50

Τόκυο- Ντουμπάι                 EK319           22:00 – 03:40+1              

Ντουμπάι – Λάρνακα           EK109           07:55 – 11:10

ΙΑΠΩΝΙΑ «Η χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου»

Εκδηλώστε το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ σας τώρα και ένας απο τους ταξιδιωτικούς σύμβουλους, θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα!

*(Παρακαλώ όπως ,στην συμπλήρωση του πιο κάτω έντυπου να μας αναγράφετε τηλέφωνο επικοινωνίας και το ταξίδι για το οποίο ενδιαφέρεστε.)