cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ… Ala cart 6 μέρες

Αναχωρήσεις: 16/08, 23/08

 

1η Μέρα: Λάρνακα – Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου θα πάρουμε την πτήση για την όμορφη Θεσσαλονίκη. Άφιξη στην πόλη του Θερμαϊκού. Μια πρώτη γνωριμία της πόλης. Διεθνής έκθεση, Πανεπιστημιούπολη, Άνω πόλη, Πανόραμα, Επταπύργιο, αρχαιολογικούς χώρους, εκκλησίες και τζαμιά επί οδών Αγίου Δημητρίου, Εκκλησία Αγίου Δημητρίου, Εγνατίας, Αψίδα Γαλέριου, Πλατεία Αριστοτέλους. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερο απόγευμα και βράδυ για να χαρείτε την όμορφη πόλη.

 

2η Μέρα: Βέροια Παναγία ΣουμελάΜονή ΔοβράΝάουσαΆγιος ΝικόλαοςΈδεσσα

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για  ολοήμερη  εκδρομή, στον νομό Ημαθίας. Θα ανέβουμε στο όμορφο θέρετρο Καστανιά, για επίσκεψη στην εκκλησία της Παναγίας Σουμελά με την θαυματουργή εικόνα της. Θα θαυμάσουμε πανοραμικά την πρωτεύουσα Ημαθίας την παραδοσιακή  Βέροια και στη συνέχεια, επίσκεψη στην Ιερά Μονή της Παναγίας Δοβρά – αφιερωμένη στην  Κοίμηση της Θεοτόκου όπως επίσης υπάρχει και  μέρος από την Αγία κάρα του Ισαποστόλου Κοσμά του Αιτωλού, όπως και ο Σταυρός του Αγίου.  Συνεχίζουμε την διαδρομή μας με προορισμό μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας, την Νάουσα. Εκεί θα θαυμάσουμε τον ποταμό Αράπιτσα και το μνημείο των Εθνομαρτύρων του 1821 με τις ηρωίδες της Αράπιτσας. Σταθμός για προαιρετικό γεύμα στο Άλσος του Αγίου Νικολάου και συνεχίζουμε για την όμορφη Έδεσσα με τους περίφημους καταρράκτες της. Το απόγευμα, επιστροφή στη Θεσσαλονίκη. Προαιρετική έξοδος στα Λαδάδικα για ούζο και μεζέ.

 

3η Μέρα: Σέρρες – Σιδηρόκαστρο – Οχυρό Ρούπελ – Ακριτικοχώρι – Λίμνη Κερκίνη – Θεσσαλονίκη

Πρόγευμα. Ολοήμερη εκδρομή στην Ανατολική Μακεδονία. Αρχίζουμε με Σέρρες, όπου θα κάνουμε μια ξενάγηση στην όμορφη πόλη, θα ξεκουραστούμε σε παραδοσιακό καφενείο και θα απολαύσουμε την Σερραϊκή μπουγάτσα. Συνεχίζουμε για Σιδηρόκαστρο στα σύνορα με την Βουλγαρία. Για επίσκεψη στο Προμαχώνα και στο οχυρό Ρούπελ γνωστό για την ηρωική αντίσταση των Ελλήνων προς τις Γερμανικές Μεραρχίες. Συνεχίζουμε για το μοναστήρι του Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι με θέα την Θεσσαλονίκη. Το βράδυ, προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακή μουσική ταβέρνα με φαγητό και χορό στην Νέα Περαία, παραλιακό προάστειο της Θεσσαλονίκης. Θα πάρουμε καραβάκι από το λιμάνι Θεσσαλονίκης για την Νέα Πειραία και πίσω.

 

4η Μέρα: Αικατερίνη – Τέμπη – Λάρισα – Τρίκαλα – Μετέωρα – Θεσσαλονίκη

Πρόγευμα.Ολοήμερη εκδρομή στην Θεσσαλία. Θα ταξιδέψουμε στην νέα Εθνική οδό προς Θεσσαλία. Θα περάσουμε έξω από Αικατερίνη, κάτω από τον Όλυμπο, Λιτόχωρο, Λεπτοκαρυά, Πλαταμώνα, Τέμπη, θα θαυμάσουμε τον Πηνειό, το υπέροχο Άλσος των Τεμπών και θα προσκυνήσουμε την θαυματουργή εικόνα της Αγίας Παρασκευής, όπου και το σπήλαιο με το αγίασμα. Συνεχίζουμε, για Λάρισα, Τρίκαλα  όπου εκεί θα θαυμάσουμε την όμορφη πόλη με το ποταμό Ληθαίο φυσικό στολίδι με τα δέκα γεφύρια του, το φρούριο κτισμένο από τον Ιουστινιανό και το Βυζαντινό ρολόι. Ξεκούραση για καφέ. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας προς Καλαμπάκα και Μετέωρα  όπου θα δούμε όλα τα Μοναστήρια πανοραμικά και θα επισκεφθούμε δύο από αυτά. Στην συνέχεια θα έχουμε προαιρετικό γεύμα στην Καλαμπάκα και στη συνέχεια επιστροφή στην Θεσσαλονίκη, με ενδιάμεσο σταθμό.

 

5η Μέρα: Θεσσαλονίκη

Πρόγευμα. Ελεύθερη μέρα για ψώνια στην φθηνή αγορά της Θεσσαλονίκης. Για το μεσημέρι σας προτείνουμε παραδοσιακό γύρο και σουβλάκι στην πλατεία Αριστοτέλους. Πάρτε το λεωφορείο για να σας πάρει απευθείας στα μεγάλα outlets κοντά στο Αεροδρόμιο. Προαιρετικό βράδυ με δείπνο σε μουσική ταβέρνα. Τραγούδι και χορός με μπουζούκι και κιθάρα.

 

6η Μέρα: Θεσσαλονίκη – Λάρνακα

Πρόγευμα. Ελεύθερο πρωινό για τα τελευταία ψώνια. Το μεσημέρι ετοιμασία αποσκευών και μεταφορά στο Αεροδρόμιο Μακεδονία, για την επιστροφή μας στην Κύπρο.

Τιμές ανά άτομο:

Δίκλινο €569 / Μονόκλινο €699 / Παιδί €439

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Θεσσαλονίκη-Λάρνακα.

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων.

Μία αποσκευή μέχρι 20 κιλά και μία χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.

Όλες οι μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις, με κλιματιζόμενο λεωφορείο.

Ξενοδοχείο Α΄ κατ. Θεσσαλονίκη με πρόγευμα μπουφέ.

Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία,

Ασφάλεια ταξιδιού.

Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου σε όλη την διάρκεια της εκδρομής.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

Φαγητά και ποτά.

Δεν προσφέρεται φαγητό στο αεροπλάνο.

Φιλοδωρήματα,

Είσοδοι στους αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαια ή άλλους χώρους επισκέψεων.

Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Πτήσεις με BLUE AIR:

ΟΒ5163  Λάρνακα – Θεσσαλονίκη  12:45 – 14:45    

ΟΒ5164  Θεσσαλονίκη – Λάρνακα  15:30 – 17:30

Σημειώσεις:

Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με αντίθετη ροή, χωρίς όμως να παραλειφθεί καμία υπηρεσία.

Οι προαιρετικές εκδρομές οργανώνονται από τον αντιπρόσωπο μας και γίνονται μόνο αν υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών και με πληρωμή επιτόπου.

Όροι και προϋποθέσεις:

Σε ενδεχόμενη αύξηση στους φόρους αεροδρομίων επιβαρύνεται ο πελάτης.

Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης τους.

Με την κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων δίνετε προκαταβολή 40% της αξίας των  πακέτων και η εξόφληση τους γίνεται μέχρι 30 μέρες πριν την αναχώρηση.

Υπάρχει δυνατότητα ακύρωση των ταξιδιωτικών πακέτων βάσει των όρων και  κανονισμών.

 

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης
 

Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού     €100 για λειτουργικά έξοδα.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες, σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ… Ala cart 6 μέρες

Εκδηλώστε το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ σας τώρα και ένας απο τους ταξιδιωτικούς σύμβουλους, θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα!

*(Παρακαλώ όπως ,στην συμπλήρωση του πιο κάτω έντυπου να μας αναγράφετε τηλέφωνο επικοινωνίας και το ταξίδι για το οποίο ενδιαφέρεστε.)