cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑ 7 Μέρες


CO6

Αναχωρήσεις : 16/07 , 06/08

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Κρουαζιέρα στο Δούναβη σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του ποταμού στην Ευρώπη.

       Διανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (2), Βρίνιατσκα Μπάνια (2), Κλάντοβο (2) 

                    !Καθημερινά εκδρομές – Όλα τα δείπνα – Όλοι οι είσοδοι !

 

1η Μέρα: Λάρνακα – Βελιγράδι – Ξενάγηση
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Βελιγράδι. Άφιξη, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο, άμεση παραλαβή δωματίων, πρόγευμα και ξεκούραση. Πιο αργά θα έχουμε μία πρώτη επαφή με το Βελιγράδι με ξενάγηση του ιστορικού κέντρου της πόλης. Θα περάσουμε την κεντρική πλακόστρωτη εμπορική οδό Κνεζ Μιχαήλοβα όπου θα σας κεράσουμε καφέ, την πλατεία Δημοκρατίας και το σιντριβάνι. Θα θαυμάσουμε παλιά κτήρια, πανεπιστημιακές σχολές και την Μητρόπολη Βελιγραδίου. Στη συνέχεια, θα επιβιβαστούμε σε τρενάκι για να δούμε το φρούριο / πάρκο Καλεμεγκτάν και να απολαύσουμε την φανταστική θέα των ποταμών Σάβα και Δούναβη, το πολεμικό νησί, το Νέο Βελιγράδι και τον πύργο Νεπόισα όπου μαρτύρησε από τους Τούρκους ο Ρήγας Φεραίος. Επίσης, θα δούμε το άγαλμα του νικητή. Θα συνεχίσουμε την πανοραμική ξενάγηση μας, θα δούμε την αριστοκρατική περιοχή του Βελιγραδίου Ντέτινιε και στο τέλος, θα δούμε την ημιτελή Εκκλησία του Αγίου Σάββα που όταν τελειώσει θα είναι από τις μεγαλύτερες Εκκλησίες της Ορθοδοξίας. Θα δούμε τα καταστρεμμένα κτήρια αποτέλεσμα των βομβαρδισμών της πόλης στον πόλεμο του 1999, τα κτήρια της Βουλής, της Κυβέρνησης και το Δημαρχείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση. Σας προτείνουμε αργά το βράδυ να απολαύσετε το ποτό σας σε ένα από τα μπαράκια στον ποταμό Δούναβη.

2η Μέρα: Εκδρομή στο Μοναστήρι Κρούσεντολ – Σρέμσκι Κάρλοβτσι – Δοκιμή κρασιών και μελιού – Νόβι Σαντ – Βελιγράδι
Πρόγευμα και θα έχουμε μια ολοήμερη εκδρομή στη Βόρεια Σερβία. Πρώτος σταθμός το Μοναστήρι Κρούσεντολ, ένα από τα πολλά Μοναστήρια της περιοχής Φρούσκα Γκόρα. Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε με προορισμό μας την πανέμορφη κωμόπολη του Σρέμσκι Κάρλοβτσι. Στο κέντρο της πόλης θα δούμε κτήρια πλούσιας αρχιτεκτονικής όπως το παλιό Πατριαρχείο, την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το πρώτο Σέρβικο Γυμνάσιο, την Θεολογική σχολή και άλλα. Ακολουθεί επίσκεψη σε τοπικό οινοποιείο για να δοκιμάσουμε 8 κρασιά, 3 μέλια και ρακί. Ακολούθως, θα συνεχίσουμε για την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας το Νόβι Σαντ και στη διαδρομή θα επισκεφτούμε το φρούριο Πετραβαραντίν που βρίσκεται στις όχθες του Δούναβη. Στην πόλη του Νόβι Σαντ, θα δούμε πολλά όμορφα κτήρια στο κέντρο της πόλης, όπως και την Καθολική Εκκλησία της Παναγίας και το Δημαρχείο. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεση σας. Επιστροφή στο Βελιγράδι. Το βράδυ θα έχουμε δείπνο στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Πύργος Άβαλα – Τοπόλα – Βρίνιατσκα Μπάνια
Πρόγευμα και αναχωρούμε με τις αποσκευές μας για τη Λουτρόπολη Βρίνιατσκα Μπανια. Πρώτος μας σταθμός θα είναι το βουνό Άβαλα όπου θα θαυμάσουμε το φυσικό περιβάλλον, θα δούμε το μνημείο του Αγνώστου Ήρωα και το Βελιγράδι από ψηλά από τον ομώνυμο πύργο. Ακολούθως, θα περάσουμε μέσα από λόφους και πράσινο και θα σταματήσουμε στην κωμόπολη της Τοπόλας, όπου εδώ ξεκίνησε η επανάσταση εναντίων των Τούρκων από τον ηγέτη των Σέρβων Καραγιώργη. Θα δούμε την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου με τα πανέμορφα ψηφιδωτά, το εξοχικό του Βασιλιά Πέτρου, το κονάκι του Καραγιώργη Σερβίας και το Βασιλικό μουσείο οινοποιίας. Προχωρούμε προς την Λουτρόπολη όπου θα φτάσουμε το απόγευμα. Παραλαβή δωματίων ξεκούραση δείπνο και διανυκτέρευση.

4η Μέρα: Μοναστήρι Ζίτσας – Κράλιεβο – Βρίνιατσκα Μπάνια
Πρόγευμα και θα επισκεφθούμε ένα από τα πιο γνωστά Βυζαντινά Μοναστήρια της Σερβίας, το Μοναστήρι της Ζίτσας. Είναι εδώ που έχουν στεφθεί επτά Σέρβοι βασιλιάδες του Μεσαίωνα. Συνεχίζουμε για το Κράλιεβο μια πανέμορφη πόλη στις όχθες του ποταμού Ϊβαρ όπου θα έχετε ώρα για ψώνια. Ακολούθως, θα επιστρέψουμε στην Λουτρόπολη Βρίνιατσκα Μπάνια, που είναι η πιο γνωστή στη Σερβία και μια από τις ωραιότερες στα Βαλκάνια. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια που υπάρχουν στα πάρκα. Θα πάρουμε το μικρό τρενάκι που περνά παράλληλα με τον πεζόδρομο για μια βόλτα. Εδώ τα ζευγάρια μπορούν να ενώσουν την αγάπη τους με τις κλειδωνιές στο γεφύρι της αγάπης και να διαβάσουν την ιστορία του εθίμου που έχει σχέση με την Ελλάδα. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

5η Μέρα: Σπήλαια Ρεσάβσκα – Καταρράκτης Λίσινα – Κλάντοβο
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε με τις αποσκευές μας για την Ανατολική Σερβία, μία διαδρομή που θα απολαύσουμε πανέμορφα τοπία. Πρώτος μας σταθμός θα είναι τα σπήλαια Ρέσαβσκα και ακολούθως, θα σταματήσουμε στον καταρράκτη Λίσινα. Θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για γεύμα (προαιρετικό) κοντά στο καταρράκτη και ακολούθως συνεχίζουμε για την πόλη του Κλάντοβο που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Δούναβη στα σύνορα Σερβίας με Ρουμανία. Άφιξη αργά το απόγευμα. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

6η Μέρα: Κρουαζιέρα στο Δούναβη – Σιδηρά Πύλη – Στύλη Τραιανού
Πρόγευμα και θα αναχωρήσουμε για μία μίνι κρουαζιέρα στον ποταμό Δούναβη, ίσως στο ομορφότερο σημείο του ποταμού, λόγω του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και του στοιχείου ότι σε αυτή την περιοχή ο Δούναβης περνά από το πιο στενό του σημείο την γνωστή χαράδρα Σιδηρά πύλη, θα δούμε τη στήλη του Τραϊανού, το πιο μεγάλο σε μέγεθος γλυπτό στην Ευρώπη και θα απολαύσουμε ένα πανέμορφο τοπίο στον ποταμό που κάθε σημείο είναι παραμυθένιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το μεσημέρι. Ελεύθερο απόγευμα και το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο.

7η-8η Μέρα: Κλατοβο – Ασημένια λίμνη – Πολυκατάστημα – Αναχώρηση
Πρόγευμα και αναχωρούμε με τις αποσκευές μας για το Βελιγράδι. Στην διαδρομή μας θα περάσουμε διάμεσου του Εθνικού Δρυμού Ντζιερτζαπ, ακολούθως θα φτάσουμε στην τεχνητή λίμνη που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Δούναβη, γνωστή σαν ασημένια λίμνη η επιφάνεια της στην Ανατολή του ήλιου φαίνεται σαν ασήμι. Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε το φρούριο Γκόλουπατς ένα από τα πιο σημαντικά οχυρά της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. για να φτάσουμε αργά το απόγευμα στο Βελιγράδι όπου, θα επισκεφτούμε ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα του Βελιγραδίου για ψώνια, ξεκούραση αλλά και ελαφρύ δείπνο (προαιρετικό). Μεταφορά στο αεροδρόμιο γύρω στις 21:00 για την πτήση της επιστροφής. Άφιξη τα ξημερώματα της επομένης.

Τιμές ανά άτομο: Δίκλινο/Τρίκλινο €779 / Μονόκλινο €919 / Παιδί €495

Περιλαμβάνονται:

 Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Βελιγράδι-Λάρνακα.
 Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
 Αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μικρή χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
Early check in με επιπλέον πρόγευμα κατά την πολύ πρωινή άφιξη.
Κέρασμα καφέ στο κέντρο της πόλης.
2 διανυκτερεύσεις στο Βελιγράδι σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα μπουφέ.
2 διανυκτερεύσεις στη Βρίνιατσκα Μπάνια σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα μπουφέ.
2 διανυκτερεύσεις στο Κλάντοβο σε ξενοδοχείο 4* δίπλα στο Δούναβη με πρόγευμα.
6 δείπνα στα ξενοδοχεία.
Μίνι κρουαζιέρα στο ποταμό Δούναβη Κλάντοβο.
Τρενάκι στο φρούριο Καλεμεγκτάνκαι στη Λουτρόπολη Βρίνιατσκα Μπάνια.
Μεταφορές, εκδρομές περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Είσοδοι: Σπήλαια Ρεσάβσκα Πέτσινα, Δοκιμή κρασιών και μελιού,Τοπόλα, Εκκλησία Αγίου Γεωργίου, Κονάκι Καραγιώργη, Εξοχικό Βασιλιά Πέτρου, Μουσείο Βασιλικό Οινοποιείο, Πύργο Άβαλα.
Ελληνόφωνος ξεναγός / συνοδός του τοπικού μας γραφείου συνέχεια μαζί σας.
Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας και του γραφείου μας στη Σερβία.
Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
Ποτά στα φαγητά.
Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Ασφάλεια ταξιδιού.

Σημειώσεις:

Σε ενδεχόμενη αύξηση στους φόρους αεροδρομίων επιβαρύνεται ο πελάτης.
Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στη σειρά του προγράμματος αλλά με παροχή όλων των υπηρεσιών.

Όροι και προϋποθέσεις:

Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης τους.
Με την κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων δίνετε προκαταβολή 30% της αξίας των πακέτων και η εξόφληση τους γίνεται 10 μέρες πριν την αναχώρηση.
Υπάρχει δυνατότητα ακύρωση των ταξιδιωτικών πακέτων βάσει των όρων και κανονισμών.

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης

Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού €100 για λειτουργικά έξοδα.
Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.
Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.
Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.
Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.
Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες, σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

Πτήσεις με AIR SERBIA:

Αναχωρήσεις : 16/07 , 06/08

Τρίτη JU507 Λάρνακα – Βελιγράδι 04:05 – 05:45 
Δευτέρα JU506 Βελιγράδι – Λάρνακα 23:55 – 03:20

ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑ 7 Μέρες

Εκδηλώστε το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ σας τώρα και ένας απο τους ταξιδιωτικούς σύμβουλους, θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα!

*(Παρακαλώ όπως ,στην συμπλήρωση του πιο κάτω έντυπου να μας αναγράφετε τηλέφωνο επικοινωνίας και το ταξίδι για το οποίο ενδιαφέρεστε.)