cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΕΡΒΙΑΣ

Αναχωρήσεις: 03/08, 10/08, 17/08, 24/08

Προορισμός για όλη την οικογένεια οικονομικά πακέτα , κεντρικά ξενοδοχεία στην πόλη του Βελιγραδιού και της Βρίνιατσκα μπάνια με οικογενειακά δωμάτια  για 2 ενήλικες και 2 παιδιά μέχρι 13 χρονών και 1 νήπιο

 

1η Μέρα: Λάρνακα – Βελιγράδι – Βρίνιατσκα Μπάνια

Αναχώρηση από Λάρνακα για Βελιγράδι. Άφιξη, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά σε ξενοδοχείο στο Βελιγράδι για πρόγευμα και ξεκούραση. Στην συνέχεια αναχωρούμε για την πιο γνωστή Λουτρόπολη της Σερβίας και μία από τις ωραιότερες στα Βαλκάνια. Άφιξη στη Βρίνιατσκα Μπάνια, παραλαβή δωματίων και ξεκούραση. Το απόγευμα θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια που υπάρχουν στα πάρκα. Θα πάρουμε το μικρό τρενάκι που περνά παράλληλα με τον πεζόδρομο για μια βόλτα. Εδώ τα ζευγάρια μπορούν να ενώσουν την αγάπη τους με τις κλειδωνιές στο γεφύρι της αγάπης και να διαβάσουν την ιστορία του εθίμου που έχει σχέση με την Ελλάδα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

2η Μέρα: Μοναστήρι Ζίτσας – Κράλιεβο – Βρίνιατσκα Μπάνια

Πρόγευμα και θα επισκεφθούμε ένα από τα πιο γνωστά Βυζαντινά Μοναστήρια της Σερβίας, το Μοναστήρι της Ζίτσας. Είναι εδώ που έχουν στεφθεί επτά Σέρβοι βασιλιάδες του Μεσαίωνα. Συνεχίζουμε για το Κράλιεβο που είναι μία μικρή όμορφη πόλη, που τη διασχίζει ο ποταμός Ίβαρ. Σας προτείνουμε επίσκεψη στο κέντρο της πόλης για ψώνια, καφέ ή παγωτό στις όμορφες καφετέριες. Επιστροφή στη Βρίνιατσκα Μπάνια χρόνος ελεύθερος όπου θα μπορείτε να χαλαρώσετε στο σπα και στην πισίνα του ξενοδοχείου, ή να κάνετε και κάποια θεραπεία αναζωογόνησης και ευεξίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

3η Mέρα: Μανάσια – Καταρράκτης Μπουκ – Βρίνιατσκα Μπάνια

Πρόγευμα και ολοήμερη εκδρομή στην κεντρική Σερβία. Πρώτος σταθμός μας θα είναι το Μοναστήρι Μανάσια, μεσαιωνικό Καστρομονάστηρο που υπήρξε το πιο γνωστό πολιτιστικό κέντρο της Μεσαιωνικής Σερβίας. Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε τα σπήλαια Σταλακτιτών και Σταλαγμιτών Ρέβασκα Πέτσινα. Θα θαυμάσουμε τα πανέμορφα δημιουργήματα της φύσης και τελειώνοντας, θα σταματήσουμε στον καταρράκτη Λίσινα Μπουκ όπου θα έχουμε γεύμα (προαιρετικό) σε εστιατόριο δίπλα από το καταρράκτη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

4η Μέρα: Βρίνιατσκα Μπάνια – Τοπόλα – Βελιγράδι

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Βελιγράδι. Θα κάνουμε σταθμό στην κωμόπολη της Τοπόλας, από όπου έχει ξεκινήσει η επανάσταση εναντίων των Τούρκων από τον ηγέτη των Σέρβων Καραγιώργη. Θα δούμε την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου με τα πανέμορφα ψηφιδωτά, το εξοχικό του Βασιλιά Πέτρου, το κονάκι του Καραγιώργη Σερβίας και το Βασιλικό μουσείο οινοποιίας. Άφιξη στο Βελιγράδι μετά το μεσημέρι, παραλαβή δωματίων στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Αργά το απόγευμα θα πάμε στο κέντρο του Βελιγραδίου, για να δείτε την κεντρική πλατεία και τον πεζόδρομο Κνεζ Μιχαήλοβα όπου θα σας κεράσουμε καφέ σε καφετέρια της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση. Αργά το βράδυ, σας προτείνουμε να απολαύσετε το ποτό σας σε ένα από τα μπαράκια στην περιοχή Στραχίνιτσα Μπάνια ή να δοκιμάσετε την τύχη σας στο καζίνο.

 

5η Μέρα Πέμπτη: Άντα Τσιγκάλια – Ξενάγηση και περιδιάβαση Βελιγραδίου Πρόγευμα και θα επισκεφτούμε με τραινάκι το απέραντο πάρκο Άντα Τσιγκάνλια, περιοχή όπου οι Σέρβοι απολαμβάνουν τους καλοκαιρινούς μήνες, το μπάνιο τους.  Τελειώνοντας, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας (προαιρετικό). Συνεχίζουμε για το ιστορικό κέντρο του Βελιγραδίου όπου θα δούμε την κεντρική πλακόστρωτη εμπορική οδό Κνέζ Μιχαήλοβα, την πλατεία Δημοκρατίας και το σιντριβάνι. Θα θαυμάσουμε παλιά κτήρια, πανεπιστημιακές σχολές και την Μητρόπολη του Βελιγραδίου. Θα επιβιβαστούμε σε τρενάκι για να δούμε το φρούριο / πάρκο Καλεμεγκτάν και να απολαύσουμε την φανταστική θέα των ποταμών Σάβα και Δουναβη, το πολεμικό νησί, το Νέο Βελιγράδι, τον πύργο Νεπόισα όπου μαρτύρησε από τους Τούρκους ο Ρήγας Φεραίος και το άγαλμα του νικητή. Συνεχίζουμε την πανοραμική ξενάγηση μας στο Νέο Βελιγράδι όπου θα δούμε τη γέφυρα Άντα Τσιγκάνλια, το πάρκο Τόπσιντερ, την αριστοκρατική περιοχή του Βελιγραδίου Ντέτινιε και την ημιτελή Εκκλησία του Αγίου Σάββα που όταν τελειώσει θα είναι η μεγαλύτερη Εκκλησία της Ορθοδοξίας. Θα δούμε τα καταστρεμμένα κτήρια, αποτέλεσμα των βομβαρδισμών της πόλης στον πόλεμο του 1999, τα κτήρια της Βουλής, της Κυβέρνησης και το Δημαρχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε για δείπνο να επισκεφθείτε την γνωστή Μποέμικη περιοχή του Βελιγραδίου την Σκαντάρλια, περιοχή που θυμίζει Πλάκα της Αθήνας με τις ρομαντικές μουσικές να εντυπωσιάζουν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

6η Μέρα Παρασκευή: Βελιγράδι – Μοναστήρι Κρούσεντολ – Σρέμσκι  Κάρλοβτσι – Νόβι Σαντ – Βελιγράδι (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)

Πρόγευμα και σας προτείνουμε μιαολοήμερη εκδρομή στη Βόρεια Σερβία διαμέσου της πεδιάδας της Πανονίας την περιοχή Βοιβοντίνα. Πρώτος σταθμός το Μοναστήρι Κρούσεντολ, ένα από τα πολλά μοναστήρια της Φρούσκα Γκόρα. Θα συνεχίσουμε για την πανέμορφη κωμόπολη του Σρέμσκι Κάρλοβτσι όπου θα δούμε κτήρια με πλούσια αρχιτεκτονική όπως το παλιό πατριαρχείο, την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το πρώτο Σέρβικο Γυμνάσιο, την Θεολογική σχολή και άλλα. Ακολουθεί επίσκεψη σε τοπικό οινοποιείο για να δοκιμάσουμε κρασιά και μέλι. Επόμενος προορισμός μας, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας το Νόβι Σαντ. Στη διαδρομή μας θα σταματήσουμε στο φρούριο Πετραβαραντίν που βρίσκεται στις όχθες του Δούναβη. Στο Νόβι Σαντ θα δούμε το κέντρο της πόλης, την Καθολική Εκκλησία της Παναγίας και το Δημαρχείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

7η Μέρα Σάββατο: Βουνό Άβαλα – Μίνι Κρουαζιέρα – Πολυκατάστημα – Αναχώρηση

Πρόγευμα και πρωινό ελεύθερο. Γύρω στο μεσημέρι αναχωρούμε με τις αποσκευές μας, για το βουνό Άβαλα, όπου θα δούμε το μνημείο του Αγνώστου Ήρωα  και θα θαυμάσουμε το Βελιγράδι από τον ομώνυμο Πύργο. Συνεχίζουμε με μια μίνι κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάβα και Δούναβη. Τέλος, θα επισκεφτούμε ένα πολυκατάστημα όπου θα έχετε χρόνο για ψώνια. Μεταφορά στο αεροδρόμιο γύρω στις 21:00 για την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στην Λάρνακα τα ξημερώματα της επομένης μέρας.

 

*Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με αντίθετη ροή, χωρίς όμως να παραλειφθεί καμία υπηρεσία.

Τιμές ανά άτομο:

03/08, 10/08, 17/08, 24/08: Δίκλινο/Τρίκλινο €715 / Μονόκλινο €845 / Παιδί €465

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Βελιγράδι-Λάρνακα.

Φόροι αεροδρομίων.

Μια αποσκευή 23 κιλά και μια χειραποσκευή 8 κιλά (55x40x20).

Επιπλέον πρόγευμα την πρώτη μέρα της άφιξης.

3 βράδια διαμονή στη Βρίνιατσκα Μπάνια σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα.

3 βράδια διαμονή στο Βελιγράδι σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα.

Καφές στο κέντρο του Βελιγραδίου.

Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Μίνι κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάββα και Δούναβη.

Εισιτήρια εισόδων: Σπήλαια Σταλακτιτών και Σταλαγμιτών, Τοπόλα, Εκκλησία Αγίου Γεωργίου, Εξοχικό Βασιλιά Πέτρου, Μουσείο Βασιλικό Οινοποιείο, Άβαλα.

Τρενάκι στη Λουτρόπολη Βρίνιατσκα Μπάνια, στην περιοχή Άντα Τσιγκάνλια και στο φρούριο Καλεμεκταν.

Ελληνόφωνος ξεναγός / συνοδός του τοπικού μας γραφείου συνέχεια μαζί σας.

Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας και του γραφείου μας στη Σερβία

 

Δεν περιλαμβάνονται:

Ποτά στα γεύματα.

Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.

Δεν προσφέρεται φαγητό στο αεροπλάνο.

Ασφάλεια ταξιδιού.

Δικαιώματα εισόδων εκτός αυτών που αναφέρονται πιο πάνω.

Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Σημείωση:

Οι προαιρετικές εκδρομές οργανώνονται από τον αντιπρόσωπο μας και γίνονται μόνο αν υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών και με πληρωμή επιτόπου.

Ελάχιστος αριθμός συμμετοχής 16 ατόμων για να πραγματοποιηθεί η προαιρετική εκδρομή. Κρατήσεις στην συνοδό σας στην Σερβία.

Κόστος: €30 ο κάθε ενήλικας / €15 το κάθε παιδί 2-12

Απευθείας πτήσεις με AIR SERBIA:

JU887 Λάρνακα – Βελιγράδι 04:05 – 05:45

JU886 Βελιγράδι – Λάρνακα 23:55 – 03:20 (άφιξη την επόμενη μέρα)

 

Όροι και προϋποθέσεις:

Σε ενδεχόμενη αύξηση στους φόρους αεροδρομίων επιβαρύνεται ο πελάτης.

Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης τους.

Με την κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων δίνετε προκαταβολή 40% της αξίας των  πακέτων και η εξόφληση τους γίνεται μέχρι 30 μέρες πριν την αναχώρηση.

Υπάρχει δυνατότητα ακύρωση των ταξιδιωτικών πακέτων βάσει των όρων και  κανονισμών.

 

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης
 

Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού     €100 για λειτουργικά έξοδα.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες, σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΕΡΒΙΑΣ

Εκδηλώστε το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ σας τώρα και ένας απο τους ταξιδιωτικούς σύμβουλους, θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα!

*(Παρακαλώ όπως ,στην συμπλήρωση του πιο κάτω έντυπου να μας αναγράφετε τηλέφωνο επικοινωνίας και το ταξίδι για το οποίο ενδιαφέρεστε.)