cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – ΝΗΣΙΑ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 6 Μέρες

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ & ΝΗΣΙΑ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

6 ΗΜΕΡΕΣ – 5 ΒΡΑΔΙΑ

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Μέρα: Λάρνακα – Παναγία Γοργοηπήκοος Μάνδρα Αττικής – Κόρινθος – Ναύπλιο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Αθήνα. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για την Κωμόπολη Μάνδρα της Δυτικής Αττικής με φόντο την Ελευσίνα και το Αργοσαρωνικό, όπου θα επισκεφθούμε το γυναικείο μοναστήρι της Παναγίας Γοργοηπηκόου με την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας μας, που σύμφωνα με την ιερά παράδοση εισακούει γρήγορα την προσευχή μας. Συνεχίζουμε για τον Νομό Αργολίδος Πελοποννήσου, θα ξεκουραστούμε για λίγο στην Κόρινθο για καφέ και θα θαυμάσουμε τον Ισθμό της Κορίνθου. Συνεχίζουμε με τελικό προορισμό το Ναύπλιο. Το Ναύπλιο είναι παγκοσμίως φημισμένο ως η ομορφότερη πόλη της Ελλάδας, είναι από τις πιο γραφικές πόλεις και αποτελεί διάσημο τουριστικό προορισμό. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

                                                                      

2η Μέρα: Πόρος – Ύδρα – Ναύπλιο

Πρόγευμα και αναχωρούμε για τα ωραιότερα νησιά του Αργοσαρωνικού, τον Πόρο και την Ύδρα. Ξεκινούμε παραλιακά για τον Γαλατά, όπου θα πάρουμε ιδιωτικό καραβάκι για να πλεύσουμε στον Πόρο. Ένα πανέμορφο νησάκι χωρισμένο στην Σφαιρία και την Καλαυρεία. Με το καραβάκι θα περιπλανηθούμε στο Λεμονόδασος, το Ναύσταθμο, το μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής Καλαυρείας και θα σεργιανήσουμε στο γραφικό λιμανάκι με τα πολυάριθμα ιστιοπλοϊκά σκάφη δεμένα στην προκυμαία τα καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες. Θα βγούμε ψηλά στο ρολόι για να θαυμάσουμε τις ομορφιές του νησιού. Προαιρετικό γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο. Επιστρέφουμε στο λιμάνι και επιβίβαση στο λεωφορείο για να φτάσουμε στο γραφικό λιμανάκι Μετόχι. Από εκεί θα πάρουμε το καραβάκι για Ύδρα. Επιβλητικά αρχοντόσπιτα με ανθοστολισμένες αυλές, στενά πλακόστρωτα δρομάκια με πληθώρα καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες. Θα δούμε τους προμαχώνες με τα κανόνια, τον ανδριάντα του Ανδρέα Μιαούλη, το Μουσείο, το μοναστήρι με τον Μητροπολιτικό ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου και πολλά άλλα. Επιστροφή στο λιμάνι και παίρνουμε τον δρόμο για επιστροφή στο Ναύπλιο. Άφιξη και διανυκτέρευση.

 

3η Μέρα: Τρίπολη – Σπάρτη – Γύθειο – Αερόπολη – Σπήλαια Δυρού – Ναύπλιο

Πρόγευμα και σήμερα θα επισκεφτούμε τόπους μαγικούς του Νομού Λακωνίας Πελοποννήσου. Θα ακολουθήσουμε τον περιφερειακό δρόμο σε μια όμορφη διαδρομή με προορισμό μας την Σπάρτη. Σύγχρονη πόλη κτισμένη στην κοιλάδα του ποταμού Ευρώτα πάνω στα ερείπια της αρχαίας Σπάρτης. Πρώτη γνωριμία της πόλης με τα Νεοκλασικά κτίρια, πλατείες, πεζόδρομοι, αρχαιολογικοί χώροι ενός ένδοξου Βασιλείου. Συνεχίζουμε για την Αερόπολη, την πιο τουριστική πόλη της Μάνης. Πλακόστρωτα σοκάκια, παλαιές εκκλησίες, Πυργόσπιτα, παραδοσιακές ταβέρνες. Βόλτα στην παραδοσιακή πόλη και προαιρετικό φαγητό σε παραδοσιακό εστιατόριο. Στην συνέχεια, θα επισκεφτούμε τα σπήλαια Δυρού για προαιρετική βαρκάδα στο λιμναίο σπήλαιο. Τελευταία επίσκεψη το πανέμορφο Γύθειο με νησιώτικο χρώμα, απλωμένη αμφιθεατρικά μιας όμορφης παραλιακής ζώνης. Μια γνωριμία της πόλης, βόλτα και ξεκούραση. Το απόγευμα επιστροφή στο Ναύπλιο και στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

 

4η Μέρα: Ναύπλιο – Βυτίνα – Καλάβρυτα – Αγία Λαύρα – Μέγα Σπήλαιο – Ναύπλιο

Πρόγευμα και ολοήμερη εκδρομή στο νομό Αχαΐας. Από Ναύπλιο, συνεχίζουμε για Τρίπολη και διαμέσου της Ολυμπίας, προχωρούμε για την όμορφη καταπράσινη κωμόπολη Βυτίνα με τις όμορφες εξοχές, πάρκα και τρεχούμενα νερά. Συνεχίζουμε για τα ιστορικά Καλάβρυτα. Θα τιμήσουμε με την παρουσία μας το μνημείο του Ολοκαυτώματος, ξενάγηση στην παραδοσιακή πόλη και προαιρετικό γεύμα σε παραδοσιακό εστιατόριο. Στην συνέχεια, θα προσκυνήσουμε στην Αγία Λαύρα. Εδώ ορκίστηκαν οι οπλαρχηγοί της επανάστασης του 1821. Θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι του μεγάλου σπηλαίου, που είναι κολλημένο σε βράχο σε υψόμετρο 924μ. και θα προσκυνήσουμε την Παναγία Μεγαλοσπηλιώτισσα, μία από τις τρείς πρώτες εικόνες που αγιογράφησε ο Απόστολος Λουκάς και ήταν εν ζωή η Παναγία μας. Επιστροφή στο Ναύπλιο, διανυκτέρευση.   

 

5η Μέρα: Ναύπλιο

Πρόγευμα και σήμερα θα απολαύσουμε τις ομορφιές του Ναυπλίου. Από την Πύλη της Ξηράς που αποτελούσε κάποτε την μοναδική είσοδο της πόλης, μπαίνουμε στις γραφικές γειτονιές του Ναυπλίου γύρω από την Ακροναυπλία και το ιστορικό κέντρο. Γραφικά σοκάκια με σκαλάκια, νεοκλασικά αρχοντικά, φινετσάτα μαγαζιά ατμοσφαιρικά μπαράκια και ήσυχα ταβερνάκια, συνθέτουν το σκηνικό της πόλης που υπήρξε η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Ανάβαση στο Παλαμήδι για να απολαύσουμε όλη την ομορφιά του Ναυπλίου από ψηλά. Πράγματι, το Παλαμήδι είναι το κάστρο που στεφανώνει το Ναύπλιο. Κατεβαίνοντας στην παλαιά πόλη θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Παναγίας του Ναυπλίου που είναι συνδεδεμένη με το μαρτύριο του Νεομάρτυρα Αναστασίου, πολιούχου της πόλης, τον οποίο οι Τούρκοι βασάνισαν για την πίστη του στο Χριστό την 1η Φεβρουαρίου του 1655, στην ελιά που υπάρχει ακόμα στη βορινή πλευρά του ναού. Λίγο παραπάνω, βρίσκεται η εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα. Στην είσοδο της δολοφονήθηκε το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου του 1831, ο Ιωάννης Καποδίστριας την ώρα που πήγαινε να εκκλησιαστεί. Ελεύθερο υπόλοιπο για να χαρείτε την όμορφη πόλη ή να κάνετε τα ψώνια σας στα ωραία μαγαζάκια ή να πάρετε καραβάκι από το λιμάνι και σε 10′ σας πηγαίνει απέναντι στο νησάκι-φρούριο (Μπούρτζη). Διανυκτέρευση.

 

6η Μέρα: Ναύπλιο – Άγιος Εφραίμ – Λάρνακα

Πρόγευμα και ελεύθερο πρωινό, στη διάθεση σας. Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο, ετοιμασία των αποσκευών μας και αναχώρηση για τη παραλιακή Κωμόπολη Νέα Μάκρη, όπου θα επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ και θα προσκυνήσουμε το Άγιο σκήνωμα του. Στην συνέχεια, θα πάμε παραλιακά για προαιρετικό φαγητό. Τέλος, αναχωρούμε για το Αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση για την επιστροφή μας στην Λάρνακα.

ΠΤΗΣΕΙΣ

Πτήσεις με AEGEAN:

03/05/2021 Δευτέρα OA911 Λάρνακα – Αθήνα 08:00 – 09:45        

08/05/2021 Σάββατο ΟA910 Αθήνα – Λάρνακα 23:00 – 00:40

ΤΙΜΕΣ

Τιμές ανά άτομο:

Δίκλινο €610 / Τρίκλινο €590 / Μονόκλινο €690                

Παιδί (2-12 ετών) στο ίδιο δωμάτιο με δύο ενήλικες €500               

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Αναχώρηση: 03 Μαΐου 2021 (Δευτέρα Του Πάσχα)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Αθήνα-Λάρνακα.

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

Αποσκευή μέχρι 20 κιλά και χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά

5 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο Β’κατ. στο Ναύπλιο με πρόγευμα.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Πόρο και Ύδρα.

Μεταφορές, ξεναγήσεις, εκδρομές με κλιματιζόμενο λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας.

Έμπειρος αρχηγός/συνοδός καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.

Έκτακτος Ευρωπαϊκός φόρος στα ξενοδοχεία

 


Δεν περιλαμβάνονται:

Φαγητά και ποτά.

Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.

Δικαιώματα εισόδων σε αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαια, κάστρα, εκτός αυτών που αναφέρονται στα περιλαμβάνονται.

Ασφάλεια ταξιδιού (συστήνουμε ανεπιφύλακτα ασφάλεια που να καλύπτει και ακύρωση του ταξιδιού).

Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Η σειρά εκτέλεσης των διαδρομών μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραλειφθεί οτιδήποτε από το πρόγραμμα.

Σε περίπτωση που τα παιδιά δεν ταξιδεύουν με τους γονείς τους και ταξιδεύουν με συγγενείς ή με τον ένα γονέα μόνο, θα πρέπει να έχουν υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης από τους γονείς. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί να ταξιδέψουν.

OΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Όροι και προϋποθέσεις:

Σε ενδεχόμενη αύξηση στους φόρους αεροδρομίων επιβαρύνεται ο πελάτης.

Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης τους.

Με την κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων δίνετε προκαταβολή 40% της αξίας των  πακέτων και η εξόφληση τους γίνεται μέχρι 30 μέρες πριν την αναχώρηση.

Υπάρχει δυνατότητα ακύρωση των ταξιδιωτικών πακέτων βάσει των όρων και  κανονισμών.

 

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης 

Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού €100 για λειτουργικά έξοδα.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες, σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

 

Εκδηλώστε σας εδω