cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

ΣΕΡΒΙΑ 5 Μέρες


CO5

Αναχωρήσεις :  21/07, 28/07  , 04/08, 11/08, 18/08, 25/08

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ & ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΠΝΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ & ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

1η Μέρα: Λάρνακα – Βελιγράδι – Ξενάγηση

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Βελιγράδι. Άφιξη, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο, άμεση παραλαβή δωματίων, πρόγευμα και ξεκούραση. Πιο αργά θα έχουμε μία πρώτη επαφή με το Βελιγράδι με ξενάγηση του ιστορικού κέντρου της πόλης. Θα περάσουμε την κεντρική πλακόστρωτη εμπορική οδό Κνεζ Μιχαήλοβα όπου θα σας κεράσουμε καφέ, την πλατεία Δημοκρατίας και το σιντριβάνι. Θα θαυμάσουμε παλιά κτήρια, πανεπιστημιακές σχολές και την Μητρόπολη Βελιγραδίου. Στην συνέχεια, θα επιβιβαστούμε σε τρενάκι για να δούμε το φρούριο / πάρκο Καλεμεγκτάν και να απολαύσουμε την φανταστική θέα των ποταμών Σάβα και Δουναβη, το πολεμικό νησί, το Νέο Βελιγράδι και τον πύργο Νεπόισα όπου μαρτύρησε από τους Τούρκους ο Ρήγας Φεραίος. Επίσης θα δούμε το άγαλμα του νικητή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση. Για το βράδυ σας προτείνουμε, να δοκιμάσετε την τύχη σας στο καζίνο της πόλης.

 

2η Μέρα: Εκδρομή στο Μοναστήρι Χόποβο – Σρέμσκι Κάρλοβτσι – Δοκιμή κρασιών και μελιού – Νόβι Σαντ – Σκαντάρλια

Μετά το πρόγευμα, αναχωρούμε για μια ολοήμερη εκδρομή για να επισκεφθούμε τη Βόρεια Σερβία. Πρώτος σταθμός το Μοναστήρι Χόποβο, ένα από τα πολλά Μοναστήρια της περιοχής Φρούσκα Γκόρα. Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε με προορισμό μας την πανέμορφη κωμόπολη του Σρέμσκι Κάρλοβτσι. Στο κέντρο της πόλης θα δούμε κτήρια πλούσιας αρχιτεκτονικής όπως το παλιό Πατριαρχείο, την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το πρώτο Σέρβικο Γυμνάσιο, την Θεολογική σχολή και άλλα. Ακολουθεί επίσκεψη σε τοπικό οινοποιείο για να δοκιμάσουμε 8 κρασιά, 3 μέλια και ρακί. Ακολούθως, θα συνεχίσουμε για την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας το Νόβι Σαντ και στη διαδρομή θα επισκεφτούμε το φρούριο Πετραβαραντίν που βρίσκεται στις όχθες του Δούναβη. Στην πόλη του Νόβι Σαντ, θα δούμε πολλά όμορφα κτήρια στο κέντρο της πόλης, όπως και την Καθολική Εκκλησία της Παναγίας και το Δημαρχείο. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεση σας. Επιστροφή στο Βελιγράδι. Το βράδυ θα δειπνήσουμε σε εστιατόριο με μουσική στη γνωστή Μποέμικη περιοχή του Βελιγραδίου την Σκαντάρλια, περιοχή που θυμίζει Πλάκα της Αθήνας με τις ρομαντικές μουσικές να εντυπωσιάζουν.

 

3η Μέρα: Πανοραμική ξενάγηση Βελιγραδίου – Άντα Τσιγκάνλια

Μετά το πρόγευμα, θα έχουμε μία πανοραμική ξενάγηση του Βελιγραδίου. θα περάσουμε τον ποταμό Σάββα αφού δούμε την μοντέρνα πόλη του Νέου Βελιγραδίου και τη γέφυρα Άντα. Θα σταματήσουμε στην Άντα Τσιγκάνλια ένα πανέμορφο πάρκο που βρίσκεται παρόχθια του ποταμού Σάββα, όπου θα θαυμάσουμε την περιοχή διασχίζοντας την με τρένο. Επόμενος σταθμός μας η περιοχή Τόπσιντερ ένα ειδυλλιακό πάρκο, όπου θα έχουμε γεύμα (προαιρετικό) σε γνωστό εστιατόριο με οβελίες. Στη συνέχεια, θα συνεχίσουμε την πανοραμική ξενάγηση μας, θα δούμε  την αριστοκρατική περιοχή του Βελιγραδίου Ντέτινιε και στο τέλος θα δούμε την ημιτελή Εκκλησία του Αγίου Σάββα που όταν τελειώσει θα είναι από τις μεγαλύτερες Εκκλησίες της Ορθοδοξίας. Θα δούμε τα καταστρεμμένα κτήρια αποτέλεσμα των βομβαρδισμών της πόλης στον πόλεμο του 1999, τα κτήρια της Βουλής, της Κυβέρνησης και το Δημαρχείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση. Σας προτείνουμε αργά το βράδυ να απολαύσετε το ποτό σας σε ένα από τα μπαράκια στον ποταμό Δούναβη.

 

4η Μέρα: Τοπόλα – Μοναστήρι Κορπορίν – Μοράβσκι Κόνατσι

Πρόγευμα και αναχωρούμε προς το νότο μέσα από λόφους και πράσινο όπου θα σταματήσουμε στην κωμόπολη της Τοπόλας, εδώ ξεκίνησε η επανάσταση εναντίων των Τούρκων από τον ηγέτη των Σέρβων Καραγιώργη. Θα δούμε την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου με τα πανέμορφα ψηφιδωτά, το εξοχικό του Βασιλιά Πέτρου, το κονάκι του Καραγιώργη Σερβίας και το Βασιλικό μουσείο οινοποιίας. Συνεχίζουμε για το Μοναστήρι Κορπορίν και στη συνέχεια στην περιοχή Βέλικα Πλάνα, όπου θα δούμε το χωριουδάκι Μοράβσκι Κόνατσι με τα ξύλινα σπιτάκια της περιοχής Σουμάτιας της Σερβίας. Θα έχουμε γεύμα (προαιρετικό) στο εστιατόριο δίπλα από την λίμνη. Επιστροφή στο Βελιγράδι δείπνο και διανυκτέρευση.

 

Μέρα: Βελιγράδι – Λάρνακα

Μέρα ελεύθερη στη διάθεση σας για βόλτες και ψώνια. Μεταφορά στο αεροδρόμιο γύρω στις 21:00 για την πτήση της επιστροφής. Άφιξη τα ξημερώματα της επομένης.

 

Τελικές τιμές ανά άτομο

21/07, 28/07              Δίκλινο/Τρίκλινο €635 / Μονόκλινο €745 / Παιδί €435

04/08, 11/08, 18/08, 25/08 Δίκλινο/Τρίκλινο €645 / Μονόκλινο €755 / Παιδί €445

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ & ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΠΝΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ & ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Βελιγράδι-Λάρνακα με Air Serbia.

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

Αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μικρή χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.

Early check in με επιπλέον πρόγευμα κατά την πολύ πρωινή άφιξη.

Κέρασμα καφέ στο κέντρο της πόλης.

4 διανυκτερεύσεις στο Βελιγράδι σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα μπουφέ.

3 δείπνα στο ξενοδοχείο.

1 δείπνο στην Σκαντάρλια με μουσική.

Τρενάκι στο φρούριο Καλεμεγκτάν και στην περιοχή Άντα Τσιγκάνλια.

Μεταφορές, εκδρομές περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Είσοδοι: Δοκιμή κρασιών και μελιού, Τοπόλα, Εκκλησία Αγίου Γεωργίου, Κονάκι Καραγιώργη, Εξοχικό Βασιλιά Πέτρου, Μουσείο Βασιλικό Οινοποιείο.

Ελληνόφωνος ξεναγός / συνοδός του τοπικού μας γραφείου συνέχεια μαζί σας.

Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας και του γραφείου μας στη Σερβία.

 

Δεν Περιλαμβάνονται:

Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.

Ποτά στα φαγητά.

Ασφάλεια ταξιδιού.

Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Σημειώσεις:

Σε ενδεχόμενη αύξηση στους φόρους αεροδρομίων επιβαρύνεται ο πελάτης.

Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στη σειρά του προγράμματος αλλά με παροχή όλων των υπηρεσιών.

 

Όροι και προϋποθέσεις:

Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης τους.

Με την κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων δίνετε προκαταβολή 30% της αξίας των πακέτων και η εξόφληση τους γίνεται 10 μέρες πριν την αναχώρηση.

Υπάρχει δυνατότητα ακύρωση των ταξιδιωτικών πακέτων βάσει των όρων και κανονισμών.

 

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης

Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού €100 για λειτουργικά έξοδα.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες, σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

Απευθείας πτήσεις με AIR SERBIA

Κυριακή JU507 Λάρνακα – Βελιγράδι 04:05 – 05:45

Πέμπτη  JU506 Βελιγράδι – Λάρνακα 23:55 – 03:20 (επόμενη μέρα)

ΣΕΡΒΙΑ 5 Μέρες

Εκδηλώστε το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ σας τώρα και ένας απο τους ταξιδιωτικούς σύμβουλους, θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα!

*(Παρακαλώ όπως ,στην συμπλήρωση του πιο κάτω έντυπου να μας αναγράφετε τηλέφωνο επικοινωνίας και το ταξίδι για το οποίο ενδιαφέρεστε.)