cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 5 ΜΕΡΕΣ

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

5 Μέρες – 4 Βράδια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αυτό που χαρακτηρίζει το Βελιγράδι είναι οι αντιθέσεις του, βλέπεις σημάδια του μοντέρνου αλλά και της παλιάς εποχής στα κτίρια του, την εναλλακτική ζωή αλλά και την ζωντάνια που αποπνέει. Θα σας κερδίσει αμέσως!

1η Μέρα: Λάρνακα – Βελιγράδι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Βελιγράδι. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου. Παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Άμεση παραλαβή δωματίων, δείπνο και διανυκτέρευση. Για το βράδυ σας προτείνουμε να περπατήσετε μέχρι την παλιά πόλη για μια πρώτη γνωριμία με το Βελιγράδι.

2η Μέρα: Βελιγράδι – Μίνι κρουαζιέρα – Ξενάγηση Βελιγραδίου

Πρόγευμα και θα έχουμε μια μίνι κρουαζιέρα στους ποταμούς Δούναβη και Σάββα, όπου θα δούμε το Νέο Βελιγράδι και την ιστορική πόλη. Θα συνεχίσουμε προς το Νέο Βελιγράδι αφού περάσουμε τη γέφυρα Μπράνκο, τον ποταμό Σάβα που χωρίζει το παλιό με το νέο Βελιγράδι. Θα δούμε το μοντέρνο Βελιγράδι και αφού περάσουμε τη νέα γέφυρα ‘Αντα Τσιγκάνλια με τον μεγαλύτερο πυλώνα στον κόσμο. Θα δούμε ένα από τα πολλά πάρκα του Βελιγραδίου, το Τόπσιντερ και θα προχωρήσουμε προς τις αριστοκρατικές περιοχές του Βελιγραδίου για να φτάσουμε στην τεράστια σε μέγεθος Εκκλησία της Ορθοδοξίας, τον Ναό του Αγίου Σάββα που είναι ακόμα ημιτελής. Θα περάσουμε από την πλατεία Σλάβια, που μοιάζει με την Ομονοίας στην Αθήνα, θα δούμε τα βομβαρδισμένα κτήρια από τον τελευταίο πόλεμο, το κτήριο της Κυβέρνησης, τη Βουλή, το Δημαρχείο και την Πλατεία της Δημοκρατίας. Επιστροφή στην παλιά πόλη χρόνος για προαιρετικό γεύμα και ξεκούραση. Στη συνέχεια, θα έχουμε ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Θα περπατήσουμε στην πλακόστρωτη Κνέζ Μιχαήλοβα, την γνωστή εμπορική οδό με τα εντυπωσιακά κτίρια του 19ου αιώνα, που τώρα στεγάζουν μοντέρνα εμπορικά μαγαζιά, καφέ και εστιατόρια. Στη συνέχεια, θα καταλήξουμε στο φρούριο Καλεμεγκτάν και θα επιβιβαστούμε σε τρενάκι για να δούμε το απέραντο αξιοθέατο. Το φρούριο υπήρξε οχυρό, σύνορο μεταξύ Ανατολής με Δύση, θα θαυμάσουμε την εκπληκτική θέα του Νέου Βελιγραδίου και του Ζέμουν. Θα δούμε από μακριά τον Πύργο Νεπόισα τόπο όπου μαρτύρησε ο Ρήγας Φεραίος κα το άγαλμα του νικητή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Μοναστήρι Νόβο Χόποβο – Σρέμσκι Κάρλοβτσι – Νόβι Σαντ (Προαιρετικό)

Μετά το πρόγευμα, αναχωρούμε για μια ολοήμερη εκδρομή για να επισκεφτούμε τη Βόρεια Σερβία. Πρώτος σταθμός μας το Μοναστήρι Χόποβο ένα από τα πολλά Μοναστήρια της περιοχής Φρούσκα Γκόρα. Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε με προορισμό μας την πανέμορφη κωμόπολη του Σρέμσκι Κάρλοβτσι, στο κέντρο της πόλης θα δούμε κτήρια πλούσιας αρχιτεκτονικής όπως το παλιό Πατριαρχείο, την

εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το πρώτο Σέρβικο Γυμνάσιο, την Θεολογική σχολή και άλλα. Ακολούθως, θα συνεχίσουμε για την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας το Νόβι Σαντ. Στη διαδρομή θα επισκεφτούμε το φρούριο Πετραβαραντίν που βρίσκεται στις όχθες του Δούναβη. Στην Νόβι Σαντ, θα δούμε πολλά όμορφα κτήρια στο κέντρο της πόλης, όπως και την Καθολική Εκκλησία της Παναγίας και το Δημαρχείο. Θα έχουμε χρόνο για φαγητό προαιρετικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Για το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε το ποτό σας στην Μποέμικη περιοχή Σκαντάρλια με τα γραφικά δρομάκια και μουσικές.

4η Μέρα: Βελιγράδι – Μέρα Ελεύθερη

Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε να κάνετε μια επίσκεψη στη λαϊκή αγορά που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο σας, κάντε τα ψώνια σας από τα τοπικά καταστήματα της πόλης και απολαύστε τον καφέ σας. Επίσης, θα μπορούσατε να επισκεφτείτε ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα της πόλης το Δέλτα Σίτυ όπου μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την τύχη σας στο μεγαλύτερο Καζίνο της πόλης ή να απολαύσετε το ποτό σας στην περιοχή των πλωτών ‘Σπλάβοβι’, μπαράκια σχεδίες στον Δούναβη για να δοκιμάστε ένα από τα πολλά μπαράκια της περιοχής.

5η Μέρα: Αναχώρηση

Πρόγευμα και αναχωρούμε για το αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας.

ΤΙΜΕΣ

Τιμές ανά άτομο: Δίκλινο / Τρίκλινο €559 / Μονόκλινο €655 /

Παιδί όταν μοιράζεται το δωμάτιο με 2 ενήλικες €399

ΠΤΗΣΕΙΣ

Απευθείας πτήσεις με AIR SERBIA:

Πέμπτη JU881 Λάρνακα – Βελιγράδι 14:30 – 16:10

Κυριακή JU882 Βελιγράδι – Λάρνακα 10:20 – 13:45

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Αναχωρήσεις: 25/07, 01/08, 08/08, 15/08, 22/08, 29/08

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Βελιγράδι-Λάρνακα.

Φόροι αεροδρομίων.

Μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.

4 διανυκτερεύσεις στο Βελιγράδι σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα.

4 δείπνα στο ξενοδοχείο.

Μεταφορές, μετακινήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.

Τρενάκι στο φρούριο Καλεμεκτάν.

Μίνι κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάββα και Δούναβη

Έμπειρος Ελληνόφωνος ξεναγός / συνοδός του τοπικού μας γραφείου.

Υπηρεσίες του γραφείου των αντιπροσώπων μας.

 


Δεν περιλαμβάνονται:

Ποτά στα γεύματα.

Αχθοφορικά.

Ασφάλεια ταξιδίου.

Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο Ποτά στα γεύματα

*Ολοήμερη προαιρετική εκδρομή στο Μοναστήρι Χόποβο, Σρέμσκι Κάρλοβτσι και Νόβισαντ με Ελληνόφωνο ξεναγό €25 το άτομο. Η τιμή ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν και θα πληρωθούν στον αντιπρόσωπο μας στην Σερβία. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί εφόσον υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Σε ενδεχόμενη αύξηση στους φόρους αεροδρομίων επιβαρύνεται ο πελάτης.

Το πρόγραμμα της εκδρομής ενδέχεται να εκτελεστεί με διαφορετική ροή χωρίς όμως να παραλειφθεί οποιαδήποτε υπηρεσία.

Σε περίπτωση που τα παιδιά δεν ταξιδεύουν με τους γονείς τους και ταξιδεύουν με συγγενείς ή με τον ένα γονέα μόνο, θα πρέπει να έχουν υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης από τους γονείς. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί να ταξιδέψουν.

Όροι & προϋποθέσεις και Πολιτική απορρήτου

Για τα πακέτα και τις εκδρομές παρακαλώ να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και την πολιτική απορρήτου απο τα ακόλουθα Links :

– Οροι και Προϋποθέσεις / Terms and Conditions

– Πολιτική απορρήτου / Privacy Policy

ΣΥΜΒΑΣΗ

Με την επιβεβαίωση της κράτησης ο πελάτης  θα πρέπει να συμπληρώνει  την φόρμα που βρίσκετε στο link που ακολουθεί και σημαίνει ότι αποδέχετε αυτόματα και εκ μέρους όλων των ατόμων που συνταξιδεύουν μαζί τους  όλους τους όρους συμμέτοχής για το ταξίδι.
 

– Δήλωση συμμετοχής – Σύμβαση / Registration Contract

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδω